Connect with us

ΝΕWS

Indoor Cycling στα Yava Fitness Centers: Μια προπόνηση που αξίζει να την δοκιμάσεις

Indoor Cycling στα Yava Fitness Centers: Μια προπόνηση που αξίζει να την δοκιμάσεις

Το Indoor Cycling στα Υava Fitness Centers είναι πρόγραμμα ομαδικής άσκησης ποδηλάτου σε εσωτερικό χώρο, μοναδικό ως προς την αποτελεσματικότητά του για την επίτευξη στόχων καλής φυσικής κατάστασης και υγείας.

Είναι ένα από τα πιο έντονα προγράμματα γυμναστικής και βασίζεται στην χρήση ενός στατικού ποδηλάτου πάντα με την καθοδήγηση εξειδικευμένου instructor.

Η ένταση της προπόνησης μπορεί να αυξηθεί ή να μειωθεί και γι’ αυτό άτομα με διαφορετικό επίπεδο φυσικής κατάστασης μπορούν να γυμνάζονται μαζί. Μπορούν να συμμετέχουν όλοι, από τον αρχάριο έως και τον κορυφαίο αθλητή.

Όσο προπονείστε η φυσική σας κατάσταση βελτιώνεται. Σε άριστο περιβάλλον, με εξειδικευμένους προπονητές των YAVA, και μουσική που προκαλεί και ενθαρρύνει την άσκηση, το Indoor Cycling  αποτελεί τον πιο εύκολο και ευχάριστο τρόπο καύσης έως και 800 θερμίδων σε μία ώρα.

Δεν πρόκειται για ένα ακόμα ομαδικό αερόβιο πρόγραμμα. Δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το χαλαρό ποδήλατο που συνηθίζουμε να κάνουμε για ζέσταμα. Πρόκειται για μία ολοκληρωμένη προπόνηση 45 λεπτών που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τα γνωστά mountain bikes.

Κατά τη διάρκεια του Indoor Cycling, εξομοιώνονται ανηφόρες και κατηφόρες, ώστε το σώμα να έχει μια πλήρη προπόνηση στοχευμένη στους γλουτούς, τους τετρακέφαλους, τις γάμπες και τους δικεφάλους και φυσικά σε όλο το καρδιοαναπνευστικό σύστημα του οργανισμού. Επίσης σημαντικό είναι πως με τέτοια ένταση υπάρχει και καύση λίπους πιο εύκολα.

Πόσο σύντομα θα δεις αποτελέσματα;

Αν είναι η πρώτη σου φορά καλό θα ήταν να κάνεις δυο προπονήσεις την εβδομάδα και να τις αυξήσεις στις τρεις μετά από μισό μήνα. Αφού περάσει κοντά ένας μήνας (3 βδομάδες) θα αρχίσουν να φαίνονται τα πρώτα αξιοσημείωτα αποτελέσματα.

Πού θα βρεις προγράμματα Indoor Cycling στα YAVA;

Yπάρχουν πολλά γυμναστήρια Υava που μπορείς να κάνεις Indoor Cycling.

Κάνε κλικ ΕΔΩ και δες τα προγράμματα. 

Πλήρης ενημέρωση για events, αγώνες, προϊόντα και ειδήσεις που αφορούν τον κόσμο του ποδηλάτου.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

FACEBOOK

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΣ

More in ΝΕWS