Connect with us

ΑΓΩΝΕΣ

Η προκήρυξη της 33ης Ανάβασης Υμηττού “Πολυχρόνια” (28/10/18)

Η προκήρυξη της 33ης Ανάβασης Υμηττού “Πολυχρόνια” (28/10/18)

Ο Π.Σ. ΚΡΟΝΟΣ Νίκαιας συνδιοργανώνει με τον ΠΕΣΑ ΑΣΤΕΡΑ Ζωγράφου ποδηλατικό αγώνα δρόμου στον Υμηττό.

Ο αγώνας είναι ενταγμένος στο Εθνικό Αγωνιστικό Πρόγραμμα 2018.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ

28-10-2017 Κυριακή «33η Ανάβαση Υμηττού – ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΑ»

11.00 Εκκίνηση στις κατηγορίες Ανδρών, Εφήβων

11.05 Εκκίνηση στις κατηγορίες Γυναικών (με συμμετοχή Νεανίδων σε κοινή κατάταξη), Παίδων & Κορασίδων.

11.15 Εκκίνηση στις κατηγορίες Μάστερς Α,Β,Γ,Δ της ΕΟΠ & ΟΠΕΝ σε ηλικιακά γκρουπ 19-39 & 40+.

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΓΩΝΩΝ

Η Γραμματεία θα λειτουργήσει από 09.00-10.30 στην περιοχή εκκίνησης των αγώνων, στην προέκταση της Λεωφόρου Εθνικής Αντιστάσεως της Καισαριανής μετά το ύψος της διασταύρωσης με την Λεωφόρο Αλίμου – Κατεχάκη, όπως το συνημμένο σχεδιάγραμμα. Το Τεχνικό συνέδριο του αγώνα θα γίνει στον χώρο της Γραμματείας στις 10.30, η παρουσία των δηλωμένων εκπρόσωπων – προπονητών είναι υποχρεωτική.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ – ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Στις όλες κατηγορίες Ανδρών, Εφήβων , Παίδων, Γυναικών, Κορασίδων & Μάστερ έχουν δικαίωμα συμμετοχής, οι κάτοχοι δελτίου αθλητικής ιδιότητας ΕΟΠ – UCI, έτους 2018 με απεριόριστο αριθμό συμμετοχής ανά κατηγορία και Σωματείο, δηλώσεις με ελλειπή στοιχεία δεν θα εγγράφονται στο φύλλο αγώνα, λήξη δηλώσεων συμμετοχής αυστηρά την Τετάρτη 24-10-2018, στο mail : Kronos@sptableware.gr , συμπληρώνοντας πλήρως την συνημμένη φόρμα δήλωσης συμμετοχής Συλλόγων.

Για την κατηγορία ΟΠΕΝ η οποία χωρίζεται σε ηλικιακά γκρουπ 19-39 & 40+ δικαίωμα συμμετοχής έχει κάθε ποδηλάτης άνω των 18 ετών που θα συμπληρώσει πλήρως την φόρμα δήλωσης συμμετοχής ΟΠΕΝ: https://docs.google.com/document/d/1G-0bO6dipj77s_IIVnUZAraU72ybAmiSPaOK-lcAXM0/edit?usp=sharing και θα την στείλει στο mail : Kronos@sptableware.gr , συμμορφούμενος με τις οδηγίες της.

Την ημέρα του αγώνα θα προσκομίσει στην Γραμματεία του αγώνα την ιατρική βεβαίωση έτους 2018 που του επιτρέπει να αθλείται ή δελτίο αθλητή έτους 2018 άλλης Εθνικής Ομοσπονδίας ή δελτίο Π.Ε.Π.Α. έτους 2018 για την πιστοποίηση της υγείας του, να έχει μαζί του την αστυνομική του ταυτότητα ή άλλο επίσημο κρατικό έγγραφο που αποδεικνύεται η ταυτοπροσωπία και το έτος γέννησης.

Θα υπογράψει την παρούσα δήλωση συμμετοχής ΟΠΕΝ για την επικύρωση της συμμετοχής του. Ποδηλάτης με δελτίο ΕΟΠ ενεργό για το 2018 δεν επιτρέπεται να συμμετάσχει στην κατηγορία ΟΠΕΝ παρά μόνο στην κατηγορία που ισχύει το αθλητικό του δελτίο, δηλώσεις με ελλειπή στοιχεία δεν θα εγγράφονται στο φύλλο αγώνα, λήξη δηλώσεων συμμετοχής αυστηρά την Τετάρτη 24-10-2018.

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ – ΕΠΑΘΛΑ – ΑΠΟΝΟΜΕΣ

Βραβεύσεις όλων των κατηγοριών θα γίνουν στον χώρο τερματισμού, με την ολοκλήρωση των αγώνων.

Έπαθλα σε όλες τις κατηγορίες θα απονεμηθούν για τους-τις 1ος κύπελλο, 1ος,2ος,3ος μετάλλιο.

Απονομές θα γίνουν στον χώρο τερματισμού, οι αθλητές είναι υποχρεωμένοι να προσέρχονται στις με την επίσημη εμφάνιση των Συλλόγων τους.

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Ο αγώνας γίνεται σύμφωνα με τους ισχύοντες κανονισμούς δρόμου της Ε.Ο.Π.

Η εκκίνηση των αγώνων θα δοθεί στην προέκταση της Λεωφόρου Εθνικής Αντιστάσεως της Καισαριανής μετά το ύψος της διασταύρωσης με την Λεωφόρο Αλίμου – Κατεχάκη, όπως το συνημμένο σχεδιάγραμμα

στην Καισαριανή, οι αθλητές-τριες που συμμετέχουν στον αγώνα, υποχρεούνται να συμμορφώνονται στις υποδείξεις της Αγωνοδίκου Επιτροπής & των Διοργανωτών, να βρίσκονται δε στον χώρο εκκίνησης 30’ λεπτά πριν την προγραμματισμένη ώρα εκκίνησης με ευθύνη τους.

Θα υπάρξει όριο στον χρόνο τερματισμού των αγώνων, το οποίο θα είναι ίσιο με το 50% του χρόνου του πρώτου νικητή κάθε κατηγορίας, δεν θα επιτραπεί η συνοδεία οχημάτων ομάδων σύμφωνα με την εγκύκλιο της ΕΟΠ 2/2018 περί αγώνων αναβάσεων. Θα οριστεί όχημα – οχήματα neutral service.

Οι αριθμοί συμμετοχής αγώνα για όλους να τοποθετηθούν πίσω αριστερά πάνω & κάτω.

ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΑ

Για οτιδήποτε δεν προβλέπεται από την προκήρυξη και τους κανονισμούς της Ε.Ο.Π. αποφασίζει επιτόπου και τελεσίδικα η Αγωνόδικος Επιτροπή που έχει και το δικαίωμα τροποποίησης της προκήρυξης των αγώνων. Ο διοργανωτής ουδεμία ευθύνη φέρει για τυχόν ατύχημα η φθορά ποδηλατικού υλικού.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Οι συμμετέχοντες αθλητές-τριες επιτρέπουν στους διοργανωτές να δημοσιοποιούν τα στοιχεία τους, όσον αφορά την διοργάνωση ( λίστες εκκίνησης, αποτελέσματα αγώνων ) & επιτρέπουν να αναρτηθούν δημόσια φωτογραφίες & video που αφορούν την διοργάνωση των αγώνων.

ΜΕΡΙΜΝΑ

Στον αγώνα θα παραβρίσκεται ιατρικό & παραϊατρικό προσωπικό.

ΑΛΥΤΑΡΧΗΣ

Θα οριστεί Επίσημος κριτής της Ε.Ο.Π.

Λοιπές πληροφορίες :

Παπάζογλου Παντελής Διοργανωτής 6947005060

Γεωργίου Ιάκωβος Διευθυντής αγώνων 6945973119.

Χορηγοί αγώνων:

www.sptableware.gr – www.kefalasbikes.gr – www.tofarmakeiomou.gr

Συνημμένα: Χάρτης πρόσβασης στην εκκίνηση , χάρτης διαδρομής & Υψομετρικό Διάγραμμα.

ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΣΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ

Στην προέκταση της Λεωφόρου Εθνικής Αντιστάσεως της Καισαριανής μετά το ύψος της διασταύρωσης με την Λεωφόρο Αλίμου – Κατεχάκη

Πλήρης ενημέρωση για events, αγώνες, προϊόντα και ειδήσεις που αφορούν τον κόσμο του ποδηλάτου.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

FACEBOOK

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΣ

More in ΑΓΩΝΕΣ