Connect with us

ΑΓΩΝΕΣ

Giro d’ Italia – 4o ΕΤΑΠ: Νίκησε ο Démare, παραμένει στα ροζ ο Almeida

Giro d’ Italia – 4o ΕΤΑΠ: Νίκησε ο Démare, παραμένει στα ροζ ο Almeida

Ο Arnaud Démare της Groupama-FDJ νίκησε το 4ο ΕΤΑΠ του Γύρου της Ιταλίας, αφήνοντας στην δεύτερη και τρίτη θέση τους Peter Sagan της Bora-Hansgrohe και Davide Ballerini της Deceuninck-QuickStep αντίστοιχα, σε ένα δραματικό photo finish στην Villafranca Tirrena.

Γράφει ο Άρης Κατσίδης

Ο Σλοβάκος που αδημονεί για μια νίκη εδώ και ενάμιση χρόνο, έφτασε όπως και στο 3ο ΕΤΑΠ του φετινού Giro στην πηγή και νερό δεν ήπιε, αφού το photo finish έδειξε πως ο Γάλλος Arnaud Démare πέρασε πρώτος την γραμμή του τερματισμού.

Στην γενική κατάταξη παραμένει στην πρώτη θέση ο Joao Almeida της Deceuninck Quick – Step, με τους Jonathan Caicedo και Pello Bilbao να παραμένουν στην δεύτερη και τρίτη θέση με δύο και 39 δευτερόλεπτα αντίστοιχα.

Ήταν δύσκολη μέρα για τον Diego Ulissi των UAE – Team Emirates, ο οποίος απέτ υχε να βρεθεί στο peloton, για αυτό και έπεσε στην 68η θέση και είναι τώρα 15:58 λεπτά πίσω από τον πρωτοπόρο

Ο Démare μετά την νίκη του δήλωσε ότι: «Νόμιζα ότι ήμουν δεύτερος ή τρίτος και μετά μου είπαν ότι νίκησα. Είχα την τύχη με το μέρος μου. Ήταν ιδιαίτερο. Η κίνηση να ρίξω το ποδήλατο μπροστά έκανε την διαφορά».

Πλήρης ενημέρωση για events, αγώνες, προϊόντα και ειδήσεις που αφορούν τον κόσμο του ποδηλάτου.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

FACEBOOK

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΣ

More in ΑΓΩΝΕΣ