Connect with us

ΕVENTS

Χανιά: Ποδηλατική διαδρομή για την Ημέρα Μνήμης Θυμάτων Τροχαίων Ατυχημάτων

Το μήνυμα της οδικής ασφάλειας μέσα από την αλλαγή της οδικής συμπεριφοράς στέλνουν φορείς της πόλης, που διοργανώνουν την Κυριακή 21 Νοεμβρίου ποδηλατική διαδρομή 40 χιλιόμετρων στην περιοχή του Ακρωτηρίου.

Η δράση διοργανώνεται από το Πολυδύναμο Κέντρο Περιφέρειας Κρήτης, με έδρα τα Χανιά, του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ και πραγματοποιείται με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Μνήμης Θυμάτων Τροχαίων Ατυχημάτων.

Η αφετηρία της διαδρομής στις 9 το πρωί της Κυριακής θα είναι στην είσοδο του Πολυτεχνείου και θα πραγματοποιηθούν ενδιάμεσες στάσεις, κατά τις οποίες θα διανέμεται από τους ποδηλάτες ενημερωτικό υλικό για τις υπηρεσίες της μονάδας.

Όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους οι διοργανωτές της δράσης, «τα τροχαία ατυχήματα αποτελούν βασική αιτία θανάτου ατόμων ηλικίας 5 έως 29 ετών. Σκοπός της συγκεκριμένης δράσης είναι να θυμηθούμε και να τιμήσουμε τα θύματα των τροχαίων ατυχημάτων και να προωθήσουμε το μήνυμα “αλλάζω οδική συμπεριφορά, αλλάζω ζωή”».

Η δράση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Χανίων και πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής, Προστασίας ΑμεΑ και Ισότητας του Δήμου Χανίων.

Πλήρης ενημέρωση για events, αγώνες, προϊόντα και ειδήσεις που αφορούν τον κόσμο του ποδηλάτου.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

FACEBOOK

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΣ

More in ΕVENTS