Connect with us

KIDS

Tο “ΗΕRO 2030” κάνει πετάλι στο “1ο Cyclinghellas Junior Festival”

Tο “ΗΕRO 2030” κάνει πετάλι στο “1ο Cyclinghellas Junior Festival”

To “Cyclinghellas Junior Festival” μια πρωτότυπη αθλητική συνδιοργάνωση του Ποδηλατικού Α.Σ ΠΗΝΕΙΟΣ, της “Cyclinghellas”, της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Δήμου Λαρισσαίων, φιλοξενεί το πρωτοποριακό “HERO BIKE 2030” και προσκαλεί όλους τους φίλους του ποδηλάτου, τους ποδηλατικούς Συλλόγους, τα νηπιαγωγεία, τα σχολεία, και οικογένειες της Λάρισας να συμμετέχουν σε ένα μοναδικό ποδηλατικό event στις 23 Ιουνίου 2019 στο Εμπορικό Κέντρο “Θεσσαλία” από ώρα 10.00 πμ έως 2.00 μμ.

Η αθλητική εκδήλωση αποτελεί σειρά παιδικών ποδηλατικών εκδηλώσεων και είναι αφιερωμένη στους 17 Στόχους του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη και την Εξάλειψη της Φτώχειας.

Το event περιλαμβάνει:

Πίστα δεξιοτεχνίας με 17 εμπόδια- στόχους για μικρούς ποδηλάτες ηλικίας 5-15 ετών.
Πίστα baby bike run για τους δυναμικούς μπόμπιρες 2- 5 ετών.
Αγωνιστική πίστα σιρκουί και πρόγραμμα που διοργανώνει ο Ποδηλατικός Α.Σ ΠΗΝΕΙΟΣ για αγωνιστικούς ποδηλάτες, για να απολαύσετε στιγμές έντασης και συναγωνισμού.
ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ!
ΚΛΗΡΩΣΗ ΔΩΡΩΝ!
ΠΟΛΛΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ!

Την αθλητική εκδήλωση υποστηρίζουν η Ποδηλατική Κοινότητα “Εν κινήσει”, το ποδηλατικό κατάστημα ” Δαλαβίκαςbikes”, ραδιοφωνικός σταθμός “Powerfm 93.2” , το “Larissanet.gr” , ;όλα τα ΜΜΕ Νομού Λάρισας, το ΕΚΑΒ Κεντρικής Ελλάδας και πλήθος χορηγών, εθελοντών, βοηθών.

Περισσότερες λεπτομέρειες για τους φίλους της ποδηλασίας και τους αθλητές ποδηλάτες βρείτε στο www.Cyclinghellas.gr ή επικοινωνήστε στο τηλ 6944255177 Κα Δέσποινα Τσεσμετζίδου- Δαλαβίκα.

Χορηγός Επικοινωνίας: Cycle 365

Πλήρης ενημέρωση για events, αγώνες, προϊόντα και ειδήσεις που αφορούν τον κόσμο του ποδηλάτου.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

FACEBOOK

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΣ

More in KIDS