Connect with us

ΑΓΩΝΕΣ

Tirreno Adriatico: Νίκησε το 3ο ΕΤΑΠ και πήρε την γαλάζια φανέλα ο Michael Woods

Το 3o ΕΤΑΠ στο Tirreno Adriatico ήταν γεμάτο εκπλήξεις, με τον Michael Woods της EF Pro Cycling να παίρνει την νίκη, αλλά και την πρώτη θέση στην γενική κατάταξη. Στην αρχή του αγώνα δημιουργήθηκε ένα γκρουπ αποσπασμένων αθλητών, τους οποίους βέβαια σύντομα έπιασε το peloton.

Γράφει ο Άρης Κατσίδης

Ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας, Pascal Ackermann της Bora έκανε ένα κακό αγώνα και βρίσκεται πίσω από τον Καναδό πρωτοπόρο για 25 λεπτά και 28 δευτερόλεπτα, με τον Γερμανό ποδηλάτη βέβαια να προηγείται στην βαθμολογία των σπρίντερς.

Ο Woods και ο Majka ξεκόλλησαν από το γκρουπάκι των Poggio Murella και Wilco Kelderman στο τελευταίο χιλιόμετρο, με τον Καναδό της EF Pro Cycling να παίρνει την νίκη και να προηγείται του Πολωνού στην γενική κατάταξη με πέντε δευτερόλεπτα, με τον Kelderman να υπολείπεται 26 δευτερόλεπτα και να βρίσκεται στην τρίτη θέση.

Ο Woods δήλωσε χαρακτηριστικά μετά τον αγώνα ότι: «Ανέλυσα το ετάπ πριν έρθω εδώ και κατάλαβα ότι μου ταιριάζει, γιατί είναι ιδιαίτερα τόσο δύσκολο και ανταγωνιστικό. Τα παιδιά στην ομάδα μου έκαναν ποδήλατο εξαιρετικά, έκαναν φοβερή δουλειά για εμένα και δεν είχα επιλογή από το να τα πάω όσο καλύτερα μπορώ. Το τέταρτο εταπ θα είναι πολύ ανταγωνιστικό και προερχόμαστε από ένα επίσης δύσκολο ετάπ, οπότε η γενική κατάταξη δεν έχει κριθεί και η εβδομάδα θα είναι μακριά, αλλά βέβαια έχουμε δυνατή ομάδα εδώ».

Θυμίζουμε ότι ο Καναδός νικητής του σημερινού εταπ στην Saturina, θα συμμετάσχει στο 2020 UCI Road World Championships στις 24-27 Σεπτεμβρίου δηλώνοντας σχετικά με αυτό ότι: «Αγαπάω την Ιταλία. Είναι ένα από τα αγαπημένα μου μέρη στον κόσμο για να αγωνίζομαι. Οι πίστες μου ταιριάζουν και είναι πολύ δύσκολες, πολύ ανταγωνιστικές και μου αρέσει αυτό. Ευτυχώς, θα συνεχίσω να αγωνίζομαι εδώ με τον αγώνα στην Imola».

Πλήρης ενημέρωση για events, αγώνες, προϊόντα και ειδήσεις που αφορούν τον κόσμο του ποδηλάτου.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

FACEBOOK

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΣ

More in ΑΓΩΝΕΣ