Connect with us

ΑΓΩΝΕΣ

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι διασυλλογικοί MTB στην Κω

Με επιτυχία διεξήχθη ο διασυλλογικός αγώνας ορεινής ποδηλασίας στην Κω, ενταγμένος στο καλεντάρι της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας, με την συμμετοχή των τριών συλλόγων του νησιού, όπως και συλλόγων από την Ρόδο (Ανταίος, Έλαφος, Ιβίσκος, Άθλος) και την Αθήνα (Πόρτο Λεόνε, Πήγασος Κυψέλης, Π.Ο Βέλος).

Πάνω από 100 αθλητές αγωνίστηκαν στην ορεινή διαδρομή του δάσους της Τσουκαλαριάς και στην τεχνική διαδρομή μέσα στα στενά και τα σκαλοπάτια της πόλης. Με επιτυχή εφαρμογή των μέτρων απόστασης, όπως προβλέπεται από το πρωτόκολλο της ΓΓΑ, παρακολουθήσαμε τους τελευταίους αγώνες του συλλόγου για το 2020 σε μία χρονιά δύσκολη και απρόβλεπτη, όπως και «προβλέπεται» να είναι και την ερχόμενη χρονιά.

Οι μικροί και μεγάλοι αθλητές λάμπρυναν τους αγώνες με αγωνιστική διάθεση, πολύ καλή τεχνική και παρακολουθήσαμε κόντρες στις διαδρομές που αγωνίστηκαν τις τελευταίες δύο χρονιές παγκόσμιοι πρωταθλητές, ελίτ αθλητές από όλο τον κόσμο. Με την βοήθεια εθελοντών και επιχειρηματιών της Κω, τους ανθρώπους του συλλόγου και φίλους του αθλήματος, διοργανώσαμε σε ένα καλό επίπεδο δύο δύσκολους αγώνες με πολύ κόσμο στις διαδρομές και την βοήθεια της Αστυνομίας σε κάθε εκδήλωση μας.

Χωρίς την βοήθεια εθελοντών και των επιχειρηματιών δεν είναι δυνατή η πραγματοποίηση οποιασδήποτε εκδήλωσης του συλλόγου μας, η εξέλιξη και το αποτέλεσμα που φέρνουμε δεν θα ήταν δυνατή χωρίς την συνεχή στήριξή τους.

Πλήρης ενημέρωση για events, αγώνες, προϊόντα και ειδήσεις που αφορούν τον κόσμο του ποδηλάτου.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

FACEBOOK

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΣ

More in ΑΓΩΝΕΣ