Connect with us
AMINO ANIMO

MARKET

Κάνοντας το αδύνατο δυνατό: Κορυφαίοι πρωταθλητές αποκαλύπτουν το μυστικό για την κατάκτηση του στόχου

Κάνοντας το αδύνατο δυνατό: Κορυφαίοι πρωταθλητές αποκαλύπτουν το μυστικό για την κατάκτηση του στόχου

Ο διατροφικός σύμμαχος στα μεγάλα σου κατορθώματα είναι ένας και προέρχεται από τη φύση!

Η ζωή ενός αθλητή είναι ίσως η πιο απαιτητική. Μια διαρκής δοκιμασία, η οποία παίζει σε replay. Ένα σκληρό lifestyle, το οποίο δεν μπορούν να ακολουθήσουν όλοι και για το οποίο δε γεννήθηκαν όλοι. Θέλει θυσίες, θέλει επιμονή, θέλει πείσμα, αλλά πολύ περισσότερο θέλει πειθαρχία.

Μια πειθαρχία που ορίζει κανόνες στις διατροφικές συνήθειες και όρια στις καταχρήσεις, που προωθεί τη σκληρή δουλειά, η οποία θα οδηγήσει στην επιτυχία, που μαθαίνει στον αθλητή τις αξίες και τα ιδανικά του αθλητισμού. Δεν είναι εύκολος ο αθλητισμός. 

Και για να τα καταφέρεις χρειάζεσαι δυνάμεις. Η διατροφή σου λοιπόν, θα σου προσφέρει όλα τα απαραίτητα εφόδια για να συνεχίσεις να κάνεις αυτό που αγαπάς. 

Επένδυσε σε αυτήν, έξυπνα. Παρότι, μια ισορροπημένη δίαιτα θα σου δώσει τις απαραίτητες θερμίδες, η ενέργεια που καταναλώνεις δε συμπληρώνεται μόνο με φαγητό. Ο αθλητής χρειάζεται κάτι έξτρα που θα ξυπνήσει τον οργανισμό του, ένα δυνατό boost όταν  νιώσει ότι οι δυνάμεις του εξαντλούνται, ένα ισχυρό δυναμωτικό που θα γεμίσει τις μπαταρίες του μετά από κάθε προπόνηση. Αυτόν τον ρόλο έρχονται να παίξουν οι πρωτεΐνες. Και οι μεγαλύτεροι αθλητές ποντάρουν σε αυτές, και μάλιστα στις φυτικές, αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά ότι η φύση φροντίζει για τον άνθρωπο, καλύπτοντας κάθε του ανάγκη. Όλα αυτά, μέσα από απτά παραδείγματα και μαρτυρίες κορυφαίων πρωταθλητών που χρησιμοποιούν τη φυτική πρωτεΐνη της AMINO ANIMO.         

Η AMINO ANIMO είναι η πρώτη ελληνική εταιρεία που δεσμεύτηκε να δημιουργήσει τις καλύτερες πρωτεΐνες στον κόσμο με 100% φυσικά υλικά. Και αυτό, οι καλύτεροι πρωταθλητές το αναγνώρισαν, επενδύοντας στα προϊόντα της, τα οποία τελικά τους έβγαλαν ασπροπρόσωπους. Προωθώντας φυτικές πρωτεΐνες από καρπούς της φύσης, όπως αμύγδαλα, αρακά, ηλιόσπορο, κολοκυθόσπορο, ρύζι και φάβα, και χωρίς τα αρνητικά των ζωικών πρωτεϊνών, η AMINO ANIMO δημιούργησε προϊόντα που προσφέρουν ενέργεια, πνευματική διαύγεια, αντοχή και μυϊκή αποκατάσταση.     

Βρες όλες τις πρωτεΐνες της AMINO ANIMO, εδώ.

Till Schenk & Annika Vossen, adventure ποδηλάτες

«Για εμάς, είναι πολύ σημαντικό να έχουμε μαζί μας σωστούς διατροφικούς συμμάχους που θα μας βοηθήσουν πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τον κάθε αγώνα. Στην περίπτωση της AMINO ANIMO, ο σύμμαχος αυτός είναι η φυτική πρωτεΐνη. Κατά τη διάρκεια της προπόνησης είναι ζωτικής σημασίας να κρατήσεις το σώμα σου από το να καταρρεύσει πολύ νωρίς, αλλά και μετά τον αγώνα, μια γρήγορη αποκατάσταση είναι το κλειδί για να παραμείνεις υγιής, σε πνευματική και σωματική φόρμα για την καθημερινή σου ζωή, αλλά κι έτοιμος για την επόμενη μεγάλη περιπέτεια όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Όπως ένας μεγάλος σε ηλικία, Γερμανός, επαγγελματίας ποδηλάτης μου είχε πει κάποτε, “όταν το ανοσοποιητικό σου σύστημα είναι εντελώς καταβεβλημένο, το μόνο πράγμα που μπορεί να σε βοηθήσει είναι οι πρωτεΐνες”. Η επιλογή μας στις πρωτεΐνες είναι οι AMINO ANIMO εξαιτίας της υψηλής ποιότητας και των φυσικών πρώτων υλών που χρησιμοποιούν».

Κι αν κάποιοι γνωρίζουν καλά τις αντοχές και τα όριά τους, αυτοί είναι ο Till Schenk και η Annika Vossen. Το ζευγάρι των πρωταθλητών που μαζί υποσχέθηκαν να κατακτήσουν τον κόσμο και να κάνουν το αδύνατο δυνατό. Και το έκαναν, ολοκληρώνοντας με ποδήλατο τον γύρο των Κανάριων Νήσων σε λιγότερο από 72 ώρες.

Οι κορυφαίοι αθλητές κάνουν στροφή προς τη φύση κι αυτή τους ανταμείβει με ένα προϊόν που δημιουργήθηκε με στόχο να στεφθεί ως το καλύτερο παγκοσμίως. Μαζί, σκοπεύουν να κατακτήσουν την κορυφή και να ξεκινήσουν για νέες περιπέτειες με σύμμαχο πάντα, την υγεία.  

Ανακάλυψε όλες τις φυτικές πρωτεΐνες της AMINO ANIMO, εδώ.    

Πλήρης ενημέρωση για events, αγώνες, προϊόντα και ειδήσεις που αφορούν τον κόσμο του ποδηλάτου.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

FACEBOOK

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΣ

More in MARKET