Connect with us

MARKET

Pirelli P ZERO Race 150°: Ένα ελαστικό με 150 χρόνια ιστορίας

Pirelli

Η Pirelli λανσάρει το P ZERO Race 150°, το οποίο είναι αφιερωμένο στην 150η επέτειο της εταιρείας.

Το ελαστικό έκανε το ντεμπούτο του στα ποδήλατα της ομάδας Trek – Segafredo World Tour κατά τη διάρκεια του Giro d’Italia που ολοκληρώθηκε πριν από λίγες ημέρες.

To P ZERO Race 150° κατασκευάζεται στην Ιταλία και παράγεται στο ανακαινισμένο εργοστάσιο της Pirelli στο Bollate, κοντά στο Μιλάνο.

Προσφέρει όλα τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά του αρχικού ελαστικού P ZERO Race και είναι φτιαγμένο με μια αποκλειστική χρυσή απόχρωση και ειδική συσκευασία.

Η Pirelli έχει περισσότερα από 100 χρόνια επιτυχιών και η σύνδεση με την ποδηλασία είναι η παλαιότερη που έχει ο Ιταλικός κολοσσός με τον αθλητισμό, όπως αποδεικνύεται από το πλούσιο αρχείο, που διατηρείται από το Ίδρυμα Pirelli.

Το P ZERO Race 150° είναι ένα all-round ελαστικό, που είναι κατάλληλο τόσο για μεγάλες προπονήσεις όσο και για αγώνες. Είναι lightweight (έχει μικρό βάρος), smoothness (έχει λεία υφή) και πρόσφυση χάρη στην ειδική μίξη SmartEVO.

Σχεδιασμένο με ένα τριμερές μείγμα πολυμερών με χαρακτηριστικά «έξυπνης» συμπεριφοράς, η μίξη επιτρέπει εξαιρετική πρόσφυση σε στεγνό και υγρό και πολύ χαμηλή αντίσταση κύλισης.

Το περίβλημα από νάιλον 120 TPI του ελαστικού προστατεύεται από την τεχνολογία TechBELT Road, η οποία βελτιώνει την αντίσταση στη διάτρηση χωρίς να κάνει το ελαστικό βαρύτερο.

Πλήρης ενημέρωση για events, αγώνες, προϊόντα και ειδήσεις που αφορούν τον κόσμο του ποδηλάτου.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

FACEBOOK

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΣ

More in MARKET