Connect with us

ΑΓΩΝΕΣ

Tour of Slovenia: Οι Majka και Pogacar έπαιξαν πέτρα-ψαλίδι-χαρτί για το ποιος θα νικήσει

Τεράστια νίκη για την UAE Emirates Team στο τέταρτο ΕΤΑΠ του Tour of Slovenia, με τον Rafal Majka να παίρνει την νίκη και τον Tadej Pogacar να τερματίζει δεύτερος, αλλά να είναι πρώτος στην γενική κατάταξη. Στην τρίτη θέση ήταν ο Fernando Barcelo της Caja Rural Seguros RGA.

Οι Tadej Pogacar και Rafal Majka κατάφεραν και ξέφυγαν από τους υπόλοιπους ποδηλάτες και πριν τερματίσουν, μας χάρισαν το στιγμιότυπο της χρονιάς. Έπαιξαν έπαιξαν πέτρα-ψαλίδι-χαρτί για το ποιος θα νικήσει στο τέταρτο ΕΤΑΠ. Υπενθυμίζουμε ότι και οι δύο αθλητές είναι της UAE Emirates Team, οπότε η νίκη έτσι και αλλιώς θα πήγαινε στην ομάδα των ΗΑΕ.

Rafal Majka έχει την πρώτη θέση στην φανέλα των πόντων και των αναβάσεων, ενώ ο Vojtech Repa της Equipo Kern Farma είναι επικεφαλής στην λευκή φανέλα των νέων.

Πρώτος στην γενική κατάταξη ο Tadej Pogacar, με τον Rafal Majka και τον Domen Novak της Bahrain Victorius να είναι στην δεύτερη και στην τρίτη θέση με τρία δευτερόλεπτα και 1:56 λεπτά διαφορά αντίστοιχα.

Ο Rafal Majka μετά την νίκη του δήλωσε ότι: “Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτήν την νίκη. Θέλω να ευχαριστήσω τον Tadej Pogacar και όλη την ομάδα. Ανεβήκαμε πολύ καλά την τελευταία ανάβαση, ξέροντας ότι ο Tadej μπορεί να το κάνει καλύτερα από τον καθένα, αλλά μου άφησε να πάρω την νίκη στο ΕΤΑΠ. Νίκησα τρία ΕΤΑΠ και είμαστε επικεφαλής στην γενική κατάταξη”.


Eίμαι απόφοιτος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Τα μηχανοκίνητα, η ποδηλασία και τα χειμερινά σπορ ήταν πάντα και παραμένουν ακόμη στα ενδιαφέροντα μου και προσπαθώ να τα υπηρετήσω όσο τα καλύτερο γίνεται από όποιο πόστο μπορώ.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in ΑΓΩΝΕΣ