Connect with us

ΑΓΩΝΕΣ

Οι νικητές των Εθνικών πρωταθλημάτων λίγο πριν το Tour de France

Οι νικητές των Εθνικών πρωταθλημάτων λίγο πριν το Tour de France

Λίγο πριν την έναρξη του Tour de France (1-24 Ιουλίου), έγιναν κάποια μεγάλα Εθνικά πρωταθλήματα, οπού σπουδαίοι αθλητές εδώσαν μάχη μεταξύ τους για τον εγχώριο τίτλο στην ατομική χρονομέτρηση.

Το time trial είναι ένα πολύ απαιτητικό κομμάτι της ποδηλασίας δρόμου, οπού το κάθε λάθος κοστίζει ακριβά και είναι πολύ σημαντικό, γιατί ένα αθλητής μπορεί να αποκτήσει μεγάλο πλεονέκτημα σε κάποιο Grand Tour, έχοντας μια καλή εμφάνιση εκεί.

Ιδιαίτερα, ο Ethan Hayter της Ineos Grenadiers διατήρησε τον τίτλο του στο χρονόμετρο της Μεγάλης Βρετανίας που διεξήχθει στο Dumfries της Σκωτίας, ενώ ο αδερφός του, Leo πήρε το πρωί τον τίτλο στην κατηγορία των Κ23.


Ο ποδηλάτης της Movistar, Mathias Norsgaard ήταν ο νικητής του χρονομέτρου στην Δανία.  Πρωτιά για τον Marek Kapela στην Πολωνία και για τον Jorgen Nordhagen στην Νορβηγία.

Ο Joel Suter της UAE Emirates Team επικράτησε στην Ελβετία και ο Remco Evenpoel της Quick Step Alpha Vinyl στο Βέλγιο, ενώ στην Γαλλία πήρε τον τίτλο ο Bruno Armirail της Groupama-FDJ.

Ο Leah Thomas της Trek Segafredo αποδείχθηκε ταχύτερος από όλους στο Αμερικανικό πρωτάθλημα της ατομικής χρονομέτρησης και ιδιαίτερα μετά την χειρουργική επέμβαση στη σπονδυλική στήλη που είχε κάνει νωρίτερα μέσα στην σεζόν φέτος.

Eίμαι απόφοιτος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Τα μηχανοκίνητα, η ποδηλασία και τα χειμερινά σπορ ήταν πάντα και παραμένουν ακόμη στα ενδιαφέροντα μου και προσπαθώ να τα υπηρετήσω όσο τα καλύτερο γίνεται από όποιο πόστο μπορώ.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

FACEBOOK

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΣ

More in ΑΓΩΝΕΣ