Connect with us

ROAD

27η Ανάβαση Ανατολής: Η άγρια ομορφιά του Κισσάβου σε περιμένει!

27η Ανάβαση Ανατολής: Η άγρια ομορφιά του Κισσάβου σε περιμένει!

Ο Ποδηλατικός Αθλητικός Σύλλογος «Πηνειός», ο Δήμος Αγιάς, ο Σύλλογος Ανατολιτών «Ιωάννης ο Πρόδρομος» και η Cyclinghellas.gr, συνδιοργανώνουν την «27η Ανάβαση Ανατολής» στις 20 Οκτωβρίου. Είναι αγώνας δρόμου 31 χιλιομέτρων, θα διεξαχθεί με αφετηρία την Αγιά και τερματισμό το χωριό Ανατολή Αγιάς.

ΗΛΙΚΙΑΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ: Μίνι- Παμπαίδων,Παγκορασίδων, Παίδων, Ανδρών, Μάστερ 30+,40+,50+, 60+, OPEN άνδρες 18+, 30+,40+, 50+ και ΟΡΕΝ γυναίκες 1 κατηγορία.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: Κυριακή 20/10/2018.

ΤΟΠΟΣ: Αγιά Λάρισας –Προεκκίνηση από την Κεντρική Πλατεία της πόλης.

ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ:

10.00πμ Μίνι Μικρά
10.35πμ Μίνι μεγάλα
11.20πμ Παμπαίδων – Πανγκορασίδων
12.00πμ Ανδρών, Μάστερ
12.02πμ Παίδων, ΟΡΕΝ Γυναικών, OPEN ΑΝΔΡΩΝ.

ΔΙΑΔΡΟΜΗ:

Μεγάλες κατηγορίες: 31χλμ., προεκκίνηση Κεντρική πλατεία Αγιάς–Γερακάρι ->Δήμητρα-> Εκκίνηση εν κινήσει-> Τερματισμός στο χωριό Ανατολή.
Παμπαίδες: 5χιλ Εκκίνηση Κεντρική Πλατεία Αγιάς. Τερματισμός στο δρόμο για Μεγαλόβρυσο.
Μικρές Μίνι κατηγορίες: criterium Εκκίνηση και τερματισμός κοντά στην Κεντρική Πλατεία Αγιάς.
Μίνι μικρά 4χιλ(8 στροφές) & Μίνι μεγάλα 8χιλ(16 στροφές)

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

Oι ΟΡΕΝ αθλητές συμπληρώνουν Υπεύθυνης Δήλωσης του Ν105 σύμφωνα με το υπόδειγμα (στο κουμπί δηλώσεις συμμετοχής) και υποχρεούνται να την καταθέσουν υπογεγραμμένη στη Γραμματεία του αγώνα. Σε αυτήν δηλώνουν ότι συμμετέχουν στον αγώνα με δική τους ευθύνη, βεβαιώνουν για τη σωματική και ψυχολογική υγεία – ικανότητα καθώς και για λοιπά θέματα/ όρους της διοργάνωσης.

Οι ανήλικοι ποδηλάτες κάτω των 18 ετών που επιθυμούν να συμμετέχουν ως ΟΡΕΝ, συμπληρώνουν Υπεύθυνης Δήλωσης του Ν105 σύμφωνα με το υπόδειγμα (στο κουμπί δηλώσεις συμμετοχής) και την προσκομίζουν στην γραμματεία του αγώνα. Σε αυτήν δηλώνουν ότι τρέχουν με ευθύνη των κηδεμόνων τους και συνοδεύονται από αυτούς, ότι έχουν τη σωματική κ ψυχική υγεία- ικανότητα και έχουν εξεταστεί από γιατρό. Τέλος δηλώνουν ότι συμφωνούν με όλους τους όρους συμμετοχής της διοργάνωσης. Δεν θα γίνεται δεκτός αθλητής ανήλικος χωρίς υπεύθυνη δήλωση Ν105 από τον κηδεμόνα.

Οι αγωνιζόμενοι συμπληρώνοντας τη φόρμα εγγραφής, δηλώνουν ότι γνωρίζουν τους κινδύνους που υπάρχουν στη μετακίνησή τους μέσα σε κεντρικούς κ περιφερειακούς δρόμους και είναι απόλυτα υπεύθυνοι για την σωματική τους ακεραιότητα.

Οι συμμετέχοντες είναι απόλυτα υπεύθυνοι για την φύλαξη των προσωπικών τους αντικειμένων-εξοπλισμού κατά την διάρκεια της εκδήλωσης.

Οι συμμετέχοντες οφείλουν να δηλώσουν τη συμμετοχή και να καταθέσουν χρήματα εγκαίρως στις ημερομηνίες που αναφέρονται.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

Οι δηλώσεις συμμετοχής όλων των κατηγοριών λήγουν αυστηρά στις 17 Οκτωβρίου, ώρα 24:00μμ.

Μετά το πέρας της παραπάνω ημερομηνίας καμία δήλωση συμμετοχής δε θα γίνει δεκτή.

Στη Γραμματεία δεν θα γίνονται εγγραφές για καμία κατηγορία.

Οι συμμετέχοντες και τα σωματεία θα πρέπει να συμπληρώσουν την ειδική ηλεκτρονική φόρμα-δήλωση και με την υποβολή της αποδέχονται όλους τους παραπάνω κανονισμούς της εκδήλωσης.
Στο https://cyclinghellas.gr/el/agones/prokirixeis-agonon/p2019 συγκεκριμένα στο πεδίο [Δηλώσεις Συμμετοχής] οι ΟΡΕΝ αθλητές μπορούν να δουν υπόδειγμα των Υπεύθυνων Δηλώσεων του Ν105, ώστε να συμπληρώσουν την Υπεύθυνη δήλωση και να την καταθέσουν υπογεγραμμένη στη Γραμματεία του αγώνα. ]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΟΡΟΙ:

Το κόστος συμμετοχής για τους Μάστερ και ΟΡΕΝ ορίζεται στα 10€.
Έγκυρη θεωρείται η συμμετοχή που έχει τακτοποιηθεί οικονομικά τουλάχιστον 3 μέρες πριν την τέλεση του αγώνα. Η Γραμματεία δεν θα δεχτεί να γίνουν πληρωμές την ημέρα του αγώνα.
Η κατάθεση του χρηματικού ποσού θα γίνει ΜΟΝΟ με τραπεζική κατάθεση

ΟΝΟΜΑ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ:

ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΗΝΕΙΟΣ
IBAN: GR25 0172 6140 0056 1409 5587 816
ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ: Στην κατάθεση απαραίτητα αναγράφεται μαζί με το ονοματεπώνυμο καταθέτη, ο τίτλος του αγώνα «27η Ανάβαση Ανατολής».
*Τυχόν έξοδα κατάθεσης βαρύνουν ΜΟΝΟ τον καταθέτη.
*Ο αγωνιζόμενος που δηλώσει συμμετοχή και δεν προσέλθει στον αγώνα δε δικαιούται την επιστροφή των χρημάτων που κατέθεσε.

ΠΑΡΟΧΕΣ ΑΓΩΝΑ:

Σε όλους τους συμμετέχοντες η διοργάνωση παρέχει:
αναμνηστικό δίπλωμα
υδροδοσία
φρούτα
σνακ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ – ΕΓΓΡΑΦΗ – ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΡΙΘΜΩΝ – ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:

Επικύρωση της συμμετοχής και παραλαβή αριθμών στην Γραμματεία του αγώνα που θα βρίσκεται στην Πλατεία Αγιάς από 9:00 πμ. έως 11:00 πμ. Σύντομη τεχνική ενημέρωση θα διεξαχθεί πριν τις εκκινήσεις των κατηγοριών.

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ:

Στον αγώνα ισχύουν οι κανονισμοί της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας, όλοι οι συμμετέχοντες είναι ενήμεροι και υποχρεωμένοι να τους τηρήσουν. Είναι υποχρεωτική η χρήση του κατάλληλου ποδηλατικού κράνους που να τηρεί όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές.
Στους αγώνες αναβάσεων δεν επιτρέπεται η κυκλοφορία οχημάτων από άλλα οχήματα πλην της διοργάνωσης καθώς και η συνοδεία αγωνιζομένων, με κίνδυνο αποκλεισμού αυτών.

ΕΠΑΘΛΑ:

Στον 1ο νικητή κάθε κατηγορίας, θα απονεμηθούν κύπελλο, μετάλλιο και δίπλωμα , στους 2ο -3ο μετάλλιο δίπλωμα και στους 4ο – 5ο – 6ο δίπλωμα.
Σε όλους τους συμμετέχοντες αναμνηστικό δίπλωμα.

ΧΡΗΜΑΤΙΚΑ ΕΠΑΘΛΑ MASTER

1ος 35 ευρώ
2ος 20 ευρώ
3ος 15 ευρώ
4ος 10 ευρώ
5ος 10 ευρώ
6ος 10 ευρώ

ΑΠΟΝΟΜΕΣ:

Οι απονομέs των νικητών του αγώνα θα διεξαχθούν στην Πλατεία Ανατολής στις 14:00, κοντά στο χώρο τερματισμού. Απαραίτητη η παρουσία των νικητών στις απονομές με την αγωνιστική τους ενδυμασία.

ΠΟΙΝΕΣ:

Στους αγώνες θα εφαρμοστούν οι ποινές που αναφέρονται στους κανονισμούς της ΕΟΠ και όπου δεν προβλέπεται της UCI.
Ενδεικτικά:
Αποκλεισμός προβλέπεται στους αθλητές για εκούσια ρίψη ανόργανων σκουπιδιών (συσκευασίες από μη ανακυκλώσιμο υλικό).
Αποκλεισμός επιβάλλεται στους αθλητές που εσκεμμένα ή μη, «κλέψουν» στην διαδρομή.

ΑΛΥΤΑΡΧΗΣ: Βολικάκης Νίκος, Τσιγκιγλή Πόπη.

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΑΓΩΝΑ: Δαλαβίκας Κώστας τηλ.6944226876, πληροφορίες: Τσεσμετζίδου-Δαλαβίκα Δέσποινα τηλ.6944255177, και Μπούρικας Παναγιώτης 6980285295 – Υπεύθυνοι Γραμματείας.

ΠΑΡΟΧΗ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ:

Ιατρός θα βρίσκεται στο χώρο του αγώνα.

ΑΠΟΔΟΧΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ – ΟΡΟΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ:

Οι αθλητές με τη συμμετοχή τους συναινούν και έχουν γνώση ότι τα στοιχεία τους δηλαδή το ονοματεπώνυμο η ηλικιακή κατηγορία και η ομάδα στην οποία ανήκουν, μπορούν και εμφανίζονται στην ιστοσελίδα: www.cyclinghellas.gr . Η Cyclinghellas δεσμεύεται ότι προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για την εξασφάλιση ταυτοπροσωπίας, τη σωστή ενημέρωση των επισκεπτών του ιστότοπου και την όσο το δυνατόν καλύτερη επικοινωνία. Άλλα στοιχεία όπως όνομα πατρός, ημερομηνία γέννησης, τηλέφωνα, και η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, δηλώνονται εθελοντικά και παραμένουν αποκλειστικά για εμπιστευτική χρήση της Cyclinghellas, δε δημοσιοποιούνται για οποιοδήποτε λόγο. Καμιά άλλη χρήση, ή παραχώρηση, ή μεταβίβαση, ή διανομή, ή κοινοποίηση σε τρίτο πρόσωπο δεν πρόκειται να γίνει από την Cyclinghellas.
Η διοργάνωση διατηρεί το δικαίωμα χωρίς πρόβλημα να χρησιμοποιήσει φωτογραφίες και βίντεο όπου εμφανίζεται οποιοσδήποτε συμμετέχοντας αθλητής.
Η διοργάνωση δεν ευθύνεται για τον τραυματισμό ή οποιαδήποτε βλάβη της υγείας των αγωνιζομένων ή για τυχόν προβλήματα υγείας, ή για θάνατο οφειλόμενα σε έλλειψη προληπτικού ιατρικού ελέγχου ή σε πτώση του αθλητή.
Η διοργάνωση αποποιείται κάθε ευθύνη σχετικά με τη σωματική ακεραιότητα των αθλητών, οι οποίοι θα πρέπει να συμπεριφερθούν υπεύθυνα σε όλη τη διαδρομή.
Η διοργάνωση δε φέρει ουδεμία ευθύνη για τραυματισμό οποιουδήποτε άλλου συμμετέχει στον αγώνα, με οποιαδήποτε ιδιότητα (θεατή, συνοδού, παράγοντα ομάδας).
Η διοργάνωση δε φέρει ουδεμία ευθύνη για οποιοδήποτε απώλεια ή καταστροφή υλικού και δεν φέρει καμία ευθύνη για πιθανές φθορές οποιουδήποτε εξοπλισμού πριν, μετά ή κατά την διάρκεια του αγώνα.
Η διοργάνωση αποποιείται κάθε οικονομικής ευθύνης σε οποιαδήποτε περίπτωση, σε οποιονδήποτε αθλητή, ή άλλου ατόμου με οποιαδήποτε ιδιότητα.

ΡΥΘΜΙΣΗ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΩΝ:

Για οτιδήποτε δεν προβλέπεται από την προκήρυξη, αποφασίζει επί τόπου η Αγωνόδικος Επιτροπή η οποία έχει το δικαίωμα τροποποίησης του αγώνα.

ΜΑΤΑΙΩΣΗ-ΑΝΑΒΟΛΗ-ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ:

Σε περίπτωση ιδιαίτερα ακραίων καιρικών συνθηκών, η διοργάνωση διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης της διαδρομής, αναβολής του αγώνα για μικρό χρονικό διάστημα, αναβολής του αγώνα και μετάθεση σε άλλη ημερομηνία ή οριστικής ματαίωσης του αγώνα, πάντα με την σύμφωνη γνώμη του Αλυτάρχη.
Σε περίπτωση ακύρωσης του αγώνα από τη διοργάνωση θα επιστραφεί το 100% του ποσού που καταβλήθηκε από τους συμμετέχοντες.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ:

Τα επίσημα αποτελέσματα ανακοινώνονται στις 10.00μμ στο site www.cyclinghellas.gr και στο https://www.facebook.com/cyclinghellas/
*Στην ιστοσελίδα www.cyclinghellas.gr και στη σελίδα της διοργάνωσης στο facebook: https://www.facebook.com/cyclinghellas/ θα αναρτηθούν το φωτογραφικό υλικό και το δελτίο τύπου της διοργάνωσης.
Περισσότερες πληροφορίες, λεπτομέρειες και συνεχή έγκαιρη ενημέρωση για τον αγώνα βρείτε στη σελίδα στο facebook: https://www.facebook.com/cyclinghellas/ και στο site: www.cyclinghellas.gr

ΧΟΡΗΓΟΙ:

NP ασφαλιστική https://www.np-asfalistiki.gr/
Η επιχείρηση παραγωγής αθλητικών event και εκδρομών –
« https://cyclinghellas.gr»,
Δαλαβίκας bikes – « www.dalavikasbikes.gr/ »,
Η μαρίνα στον Πλαταμώνα http://www.marinaplatamon.gr/gr/
Το coffee bar “barchetta” στη μαρίνα Πλαταμώνα,
Τα Bruno Coffee Stores https://www.bruno.gr/
Διαδικτυακές υπηρεσίες « http://32bit.gr/»,
Ηλεκτρονική εφημερίδα Θεσσαλίας « https://www.larissanet.gr/»
Power fm 93.2- « https://powerfm932.gr/»
Ευρωψύξη-Ψυγεία Μουστάκας – Αγιά https://www.eurofrostsa.eu/
Γραφικές τέχνες http://www.entyposi.gr/
Ποδήλατα www.ballistic.gr , www.clermont.gr , www.bianchi.gr
“Service Αφοί Νταούτη” – στη Λάρισα

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:

Power fm 93.2- « https://powerfm932.gr/»,
Ηλ. εφημερίδα «http://www.larissanet.gr/»,
Ποδηλατική Κοινότητα «Εν κινήσει» https://www.facebook.com/enkiniseicycling/

Πλήρης ενημέρωση για events, αγώνες, προϊόντα και ειδήσεις που αφορούν τον κόσμο του ποδηλάτου.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

FACEBOOK

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΣ

More in ROAD