Connect with us

ROAD

58η Ανάβαση Πάρνηθας Κώστας Μητσάκης: ‘Ενας ποδηλατικός αγώνας – ορόσημο!

58η Ανάβαση Πάρνηθας Κώστας Μητσάκης: ‘Ενας ποδηλατικός αγώνας – ορόσημο!

Ο Ποδηλατικός Αθλητικός Σύλλογος ΕΡΜΗΣ Μαρκοπούλου Μεσογαίας Αττικής με την συμπλήρωση 65 χρόνων παρουσίας του στην Ελληνική ποδηλασία προκηρύσσει στις 20 Οκτωβρίου 2019 τον προγραμματισμένο αγώνα δρόμου με την ονομασία 58η Ανάβαση Πάρνηθας «Κώστας Μητσάκης».

Αγώνισμα ανάβασης 17,200 μέτρων σε δημόσια οδό.

Στις εξής κατηγορίες: Ανδρών –Εφήβων- Γυναικών – Παίδων και Μάστερ (με δελτία Ε.Ο.Π.).

Διαδρομή: Εκκίνηση από Λ. Καραμανλή & Δεκελείας με κατεύθυνση προς Πάρνηθα, οδός Πάρνηθας, τελεφερίκ, Μετόχι, δασικό φυλάκιο, συνέχεια προς την κορυφή της Πάρνηθας και τερματισμός 100 μέτρα πριν τη διασταύρωση των εγκαταστάσεων του ΣΕΓΑΣ.

Γραμματεία – Τεχνικό συνέδριο: H γραμματεία θα είναι ανοιχτή από τις 08:30. έως τις 9.30 Το τεχνικό συνέδριο θα γίνει στις 09:30 στο χώρο εκκίνησης. Οι αθλητές θα έρχονται στη γραμματεία με τα δελτία τους για παραλαβή των αριθμών του αγώνα και υπογραφή στο φύλλο αγώνα. Η
γραμματεία θα παρακρατεί τα δελτία των αθλητών-τριων μέχρι την λήξη του αγώνα όπου και θα παραδοθούν στους υπεύθυνους των ομάδων με ταυτόχρονη επιστροφή των αριθμών του αγώνα.

Για τη καλύτερη διεξαγωγή του αγώνα, οι εκπρόσωποι των ομάδων παρακαλούνται να ενημερώσουν την γραμματεία έγκαιρα για τη μη προσέλευση δηλωθέντων αθλητών τους.

Ενδεικτικό ωράριο εκκινήσεων:

10.00 Άνδρες -Έφηβοι 17,200 μέτρα

10,05 Γυναίκες – Παίδες 17,200 μέτρα

10,10 Μάστερ (με δελτίο Ε.Ο.Π.) 17,200 μέτρα

12,00 Απονομές στον ανοικτό χώρο 100 μέτρα μετά το σημείο του τερματισμού.

Οι νικητές υποχρεωτικά θα προσέλθουν στις απονομές με την επίσημη εμφάνιση του σωματείου τους.
Οι ώρες εκκίνησης των κατηγοριών μπορεί να χρειαστεί να αλλαχθούν (ανάλογα με τις συμμετοχές των προηγούμενων κατηγοριών).

Όροι συμμετοχής:

Στους αγώνες κάθε σωματείο έχει δικαίωμα να συμμετέχει με απεριόριστο αριθμό αθλητών-τριών .

Ο Π.Α.Σ.Μ. ΕΡΜΗΣ δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για οποιοδήποτε ατύχημα ή καταστροφή υλικού, οποιουδήποτε συμμετέχει στον αγώνα με οποιαδήποτε ιδιότητα. Για οτιδήποτε δεν προβλέπεται από την προκήρυξη αποφασίζει επιτόπου η Αγωνόδικος Επιτροπή του αγώνα.

Ανάπτυγμα ποδηλάτων: Σε όλες τις κατηγορίες, οι συμμετέχοντες θα χρησιμοποιούν ως μέγιστο, το ανώτατο ανάπτυγμα της κατηγορίας τους όπως αυτό ορίζεται από τους Κανονισμούς της Ε.Ο.Π. (2.2.023). Ο έλεγχος των ποδηλάτων θα ξεκινήσει 15 λεπτά πριν την εκκίνηση της κάθε κατηγορίας και μετά από αυτόν οι αθλητές θα παραμένουν στο χώρο της εκκίνησης.
Ειδικοί Κανονισμοί Αγώνα – Λεπτομέρειες: Οι αγώνες θα διεξαχθούν σύμφωνα με τους
κανονισμούς της Ε. Ο. Π. και πιο συγκεκριμένα με αυτούς για την Ποδηλασία Δρόμου, οι αθλητές – τριες και οι συνοδοί υποχρεούνται να κινούνται με τις διατάξεις του Κ.Ο.Κ. Στην κατηγορία Μάστερ θα υπάρχει παράβολο συμμετοχής 10€ για κάθε συμμετέχοντα και θα κατατίθεται στην γραμματεία του αγώνα κατά την παραλαβή των αριθμών.
Δηλώσεις συμμετοχής: Θα γίνουν δεκτές ως την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 12:00 το μεσημέρι στο spmermis@gmail.com ή στο φαξ 22990 87811, συμμετοχές χωρίς την φόρμα
συμμετοχής που επισυνάπτεται δεν θα γίνουν δεκτές ούτε στο σημείο εκκίνησης του αγώνα.

Ιατρική υποστήριξη: Η διοργάνωση θα έχει ιατρική υποστήριξη από γιατρό της ομάδος μας, ασθενοφόρο και από την ομάδα εθελοντών διασώσεων του δήμου Αιγάλεω .

Ρύθμιση απρόβλεπτων θεμάτων: Για οτιδήποτε δεν προβλέπεται από την προκήρυξη αποφασίζει επιτόπου η Αγωνόδικος Επιτροπή του αγώνα.
Οχήματα Ομάδων: Εντός του αγώνα απαγορεύεται η ύπαρξη αυτοκινήτων και μηχανών των ομάδων.
Βραβεύσεις: Οι νικητές του αγώνα θα πάρουν :
Ο 1ος νικητής Κύπελλο, χρυσό μετάλλιο και δίπλωμα. Ο 2ος νικητής αργυρό μετάλλιο και δίπλωμα.
Ο 3ος νικητής χάλκινο μετάλλιο και δίπλωμα. Ο 4ος, ο 5ος και ο 6ος δίπλωμα.
Στο τέλος του αγώνα θα υπάρχουν νερά και σάντουιτς για όλους τους αγωνιζόμενους.

Αλυτάρχης αγώνα: η κα. Ελισάβετ Μαμουλαίου.

Πληροφορίες: Στα τηλ: 22990 87811 & 693 911 1222

Υπεύθυνος οργάνωσης: κος Γιάννης Αθανασόπουλος (693 911 1222).

Πλήρης ενημέρωση για events, αγώνες, προϊόντα και ειδήσεις που αφορούν τον κόσμο του ποδηλάτου.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

FACEBOOK

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΣ

More in ROAD