Connect with us

MOUNTAIN BIKE

6th MTB St. George Kiafas: H Καθαρή Δευτέρα είναι… ποδηλατική!

Ο Π.Σ. ΚΡΟΝΟΣ Νίκαιας συνδιοργανώνει με τον Π.Σ. Μάνδρας «ΔΥΤΙΚΗ ΑΚΤΗ», διασυλλογικούς και open αγώνες Ορεινής Ποδηλασίας MTB-XCO, στην Μάνδρα Αττικής, την Καθαρή Δευτέρα, 2 Mαρτίου 2020, στις κατηγορίες Ανδρών, Γυναικών Εφήβων Νεανίδων Παίδων Κορασίδων Παμπαίδων Παγκορασίδων Μίνι (Μεγάλα και Μικρά), Μάστερς & Sportive/Open.

Ο αγώνας περιλαμβάνεται στο αγωνιστικό πρόγραμμα της ΕΟΠ, και δίνει βαθμολογία στην ατομική και σωματειακή κατάταξη της ΕΟΠ.

Πρόγραμμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής: Δευτέρα 2.3.2020

10:00 Μίνι Μικρά (15’) Διαδρομή Γ (XCC)
10:25 Μίνι Μεγάλα (20’) Διαδρομή Γ (XCC)
10.55 Παμπαίδες, 10.57 Πανκορασίδες ( 40’) Διαδρομή Β 11:40 ΑΠΟΝΟΜΕΣ Κατηγοριών Παμπαίδων, Πανκορασίδων, Μίνι
12.00 Παίδες, 12.32 Κορασίδες (50’) Διαδρομή Α
13.00 Έφηβοι, 13.32 Νεανίδες & Γυναίκες, 13.35 Μάστερς & Sportive/Open (70’) Διαδρομή Α
14.20 Άνδρες (90’) Διαδρομή Α 16.00 Απονομές των υπολοίπων κατηγοριών

Τόπος εκκίνησης/τερματισμού:

Οικισμός Αγ. Γεώργιος Κιάφας, στην Μάνδρα Αττικής

Τεχνικά χαρακτηριστικά Αγώνα – Διαδρομές:

Διαδρομή Α : απόσταση 5150 m. Έδαφος: Δασικοί Δρόμοι, μονοπάτια και σημεία διαδρομής με τεχνητές δυσκολίες. Κανονισμοί ΜΤΒ-XCO 4.2.002 (Επισυνάπτεται σχετικός χάρτης).

Διαδρομή Β : απόσταση 2940 m. Έδαφος: Δασικοί Δρόμοι, μονοπάτια και σημεία διαδρομής με τεχνητές δυσκολίες. Κανονισμοί ΜΤΒ-XCΟ 4.2.002 (Επισυνάπτεται σχετικός χάρτης).

Διαδρομή Γ : απόσταση 1070 m. Έδαφος: Δασικοί Δρόμοι, μονοπάτια και σημεία διαδρομής με τεχνητές δυσκολίες. Κανονισμοί ΜΤΒ-XCC 4.2.008 (Επισυνάπτεται σχετικός χάρτης).

Συμμετοχή:

Για τους Διασυλλογικούς αγώνες, δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές/τριες με δελτίο Εθνικό δελτίο σε ισχύ για το 2020 στις κατηγορίες που αναφέρονται στο πρόγραμμα, με απεριόριστο αριθμό συμμετοχών ανά σωματείο.

Για τους αγώνες Sportive/Open και πιο συγκεκριμένα θα γίνει διαχωρισμός σε 3 ηλικιακά groups (19-29, 30-39, 40+) εφόσον συμμετέχουν 5 τουλάχιστον ποδηλάτες σε κάθε υποκατηγορία. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι όσοι έχουν γεννηθεί από το έτος 2001 και πριν.

Όλοι οι αθλητές ανεξαρτήτως κατηγορίας, ακόμα και οι συμμετέχοντες στον Sportive/Open αγώνα, υποχρεωτικά θα πρέπει να προσκομίσουν Κάρτα Υγείας αθλητή σε ισχύ, για την τρέχουσα περίοδο! Κανείς δηλωμένος αθλητής στον αγώνα δεν μπορεί να συμμετέχει χωρίς την προβλεπόμενη Κάρτα Υγείας αθλητή.

Δηλώσεις συμμετοχής:

Για τους Διασυλλογικούς: Οι δηλώσεις συμμετοχής που αφορούν σωματεία μέλη της ΕΟΠ, θα γίνονται στην συνημμένη δήλωση συμμετοχής σωματείων, όπου θα αναγράφονται πλήρως τα στοιχεία των αθλητών, καθώς επίσης το ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο του εκπροσώπου και του προπονητή του Συλλόγου.

Δηλώσεις συμμετοχής: Θα γίνουν δεκτές ως την ΤΕΤΑΡΤΗ 26 Φεβρουαρίου 2020 στην ηλεκτρονική διεύθυνση kronos@sptableware.gr ή στο westcc2014@gmail.com

Για τους αγώνες ΟΠΕΝ είναι υποχρεωτική η πλήρης συμπλήρωση της σχετικής φόρμας συμμετοχής όπως αυτή επισυνάπτεται.
Δηλώσεις συμμετοχής: Θα γίνουν δεκτές ως την ΤΕΤΑΡΤΗ 26 Φεβρουαρίου 2020 στην ηλεκτρονική διεύθυνση kronos@sptableware.gr ή στο westcc2014@gmail.com

Προσοχή: Την ημέρα του αγώνα δεν θα γίνουν νέες εγγραφές.

Παράβολο Συμμετοχής: Οι συμμετέχοντες στις κατηγορίες Μάστερς & Sportive/Open καταβάλλουν παράβολο συμμετοχής 10,-€. Οι υπόλοιπες κατηγορίες συμμετέχουν δωρεάν. Το αντίτιμο καταβάλλεται ατομικά στην Γραμματεία, κατά την παραλαβή των αριθμών του κάθε αθλητή.

Γραμματεία – Τεχνικό συνέδριο: H Γραμματεία θα είναι ανοιχτή από τις 08.30 πλησίον της εκκίνησης. Οι ποδηλάτες θα έρχονται στη γραμματεία με τα δελτία & την κάρτα υγείας τους για παραλαβή των αριθμών του αγώνα και υπογραφή στο φύλλο αγώνα. Παραλαβή Αριθμών: Στον χώρο εκκίνησης, ως και 60’ πριν την έναρξη κάθε κατηγορίας. Η Γραμματεία θα παρακρατεί τα δελτία των αθλητών-τριών μέχρι την λήξη του αγώνα όπου και θα παραδοθούν στους υπεύθυνους των ομάδων με ταυτόχρονη επιστροφή των αριθμών του αγώνα. Οι ποδηλάτες που συμμετέχουν στην κατηγορία ΟΠΕΝ, θα πρέπει να προσέλθουν με αποδεικτικό στοιχείο ταυτοπροσωπίας καθώς και με Κάρτα Υγείας Αθλητή σε ισχύ.

Τεχνική Ενημερώση για τους Αρχηγούς – εκπροσώπους των ομάδων θα γίνει στις 09.20 στο χώρο της Γραμματείας.

Κανονισμοί Αγώνα: Ο αγώνας διεξάγεται με τους κανονισμούς της ΕΟ Ποδηλασίας και της UCI, για ότι δεν προβλέπεται στους κανονισμούς της ΕΟΠ

Τροφοδοσία/Υδροδοσία και παροχή τεχνικής βοήθειας: Θα γίνεται στον προκαθορισμένο χώρο, από τους συνοδούς / μηχανικούς της κάθε ομάδας. Η παραμονή εντός του χώρου επιτρέπεται μόνο για διαπιστευμένους συνοδούς/προπονητές.

Βραβεύσεις κάθε κατηγορίας, λαμβάνοντας υπόψη τις τροποποιήσεις / πιθανές συγχωνεύσεις κατηγοριών:

Ο 1ος νικητής κύπελλο, χρυσό μετάλλιο.

Ο 2ος νικητής αργυρό μετάλλιο.

Ο 3ος νικητής χάλκινο μετάλλιο.

Παρατηρήσεις: Συγχωνεύσεις επιμέρους κατηγοριών στις κατατάξεις, μπορούν να γίνουν σύμφωνα και όπως προβλέπεται από τους Κανονισμούς της Ε.Ο.Π. Για να πραγματοποιηθεί βράβευση σε κάποια κατηγορία θα πρέπει να συμμετέχουν τουλάχιστον πέντε αθλητές-τριές.

Το πρόγραμμα μπορεί μερικώς να τροποποιηθεί με απόφαση της Αγωνοδίκου Επιτροπής, μετά την παραλαβή όλων των δηλώσεων συμμετοχής.

Απονομές: Σύμφωνα με το πρόγραμμα της παρούσας προκήρυξης

Έλέγχος Αντιντόπινγκ: Σε περίπτωση που το Εθνικό Συμβούλιο Καταπολέμησης Ντόπινγκ αποφασίσει ελέγχους, θα υπάρξει ενημέρωση για τους εμπλεκόμενους, σύμφωνα με τους κανονισμούς της ΕΟΠ, της UCI και του ΕΣΚΑΝ.

Ποινές: Στον αγώνα θα εφαρμοστούν οι ποινές που αναφέρονται στους κανονισμούς της ΕΟΠ και όπου δεν προβλέπεται, της UCI.

Αλυτάρχης Αγώνων: Μαμουλαίου Ελισσάβετ (Κριτής ΕΟΠ)

Διευθυντής Αγώνα: Παπάζογλου Παντελής, τηλ.6947005060 kronos@sptableware.com

Χρήσιμες Πληροφορίες:

Τρόπος προσέλευσης στον αγώνα: Μπορείτε να δείτε και τον επισυναπτόμενο χάρτη.

Στάθμευση: Προβλεπόμενος χώρος στάθμευσης για τα οχήματα των ομάδων πλησίον του χώρου της εκκίνησης. Περισσότερες πληροφορίες:

Τζιτζικάκης Σπύρος 6947830230
Βεργόπουλος Βαγγέλης 6975860949
Ντάρδας Ηρακλής 6945473493
Γεωργίου Ιάκωβος 6945973118

Αποδοχή συμμετοχής/προσωπικά δεδομένα:

Με την συμμετοχή του στον αγώνα, ο ποδηλάτης αποδέχεται το περιεχόμενο και τους όρους της παρούσας προκήρυξης των αγώνων.

Άπαντες οι συμμετέχοντες στους αγώνες με οποιαδήποτε μορφή, αθλητές, προπονητές, συνοδοί, θεατές και όλοι οι εμπλεκόμενοι στην διοργάνωση, αποδέχονται όπως τα προσωπικά τους στοιχεία, τα αποτελέσματα αγώνων με τις επιδόσεις, τις φωτογραφίες, τα βίντεο αυτών, να δίνονται στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο, στα ηλεκτρονικά μέσα δικτύωσης και επικοινωνίας, και να επεξεργάζονται από τον διοργανωτή του αγώνα και τους συνδιοργανωτές αυτού.

Ρύθμιση απρόβλεπτων θεμάτων: Για οτιδήποτε δεν προβλέπεται από την προκήρυξη αποφασίζει επιτόπου η Αγωνόδικος Επιτροπή. Οι διοργανωτές Σύλλογοι δεν φέρουν ουδεμία ευθύνη για οποιοδήποτε ατύχημα, απώλεια ή καταστροφή υλικού, οποιουδήποτε συμμετέχει στον αγώνα με οποιαδήποτε ιδιότητα.

Χάρτες

Πλήρης ενημέρωση για events, αγώνες, προϊόντα και ειδήσεις που αφορούν τον κόσμο του ποδηλάτου.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

FACEBOOK

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΣ

More in MOUNTAIN BIKE