Connect with us

MOUNTAIN BIKE

Αναβάλλεται το TihioRace Mountain Bike – Ορίστηκε νέα ημερομηνία

Oι αναβολές και οι ακυρώσεις των αγώνων λόγω του κινδύνου του κορονοϊού συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό και μέχρι στιγμής κανένας δεν μπορεί να γνωρίζει πότε θα επανέλθει η κανονικότητα στις διοργανώσεις και στα αθλητικά events.

Από τις τελευταίες εξελίξεις δεν θα μπορούσαν να μην μετέχουν και οι διοργανωτές του TihioRace Mountain Bike, οι οποίοι εξέδωσαν ανακοίνωση για την αναβολή του αγώνα.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση αναφέρει:

«Αναβολή του 2ου αγώνα TihioRace Mountain Bike»

Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους αθλητές και γνώμονα τη διαφύλαξη της Δημόσιας Υγείας, η Διοργανωτική Επιτροπή του TihioRace ανακοινώνει την αναβολή της διοργάνωσης mountain bike η όποια ήταν προγραμματισμένη για τις 12 Απριλίου 2020.

Ώς νέα ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα ορίζεται η 25η Οκτωβρίου 2020.

Οι αθλητές που έχουν ολοκληρώσει την συμμετοχή τους, προκειμένου να επιστραφεί το αντίτιμο της συμμετοχής τους, παρακαλούμε να στείλουν mail στο info@tihiorace.gr αναγράφοντας το ονοματεπώνυμο του συμμετέχοντος, το ΙΒΑΝ του λογαριασμού και το όνομα του δικαιούχου.

Σας ευχαριστούμε για την υπομονή και ευχόμαστε όλο αυτό σύντομα να μείνει πίσω μας και να είμαστε και πάλι πίσω στα αγαπημένα μας μονοπάτια.

Πλήρης ενημέρωση για events, αγώνες, προϊόντα και ειδήσεις που αφορούν τον κόσμο του ποδηλάτου.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

FACEBOOK

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΣ

More in MOUNTAIN BIKE