Connect with us

STORIES

Το Escape Bikes μάς ταξιδεύει σε ανεξερεύνητα μέρη για active εμπειρίες

Εκτός από τις μηχανές αναζήτησης, για μια ενοικίαση ποδηλάτου στο Μεσολόγγι όλοι οι ντόπιοι θα σε στείλουν σίγουρα στο Escape Bikes.

Ο Άρης Σουφλής τα τελευταία 16 χρόνια λειτουργίας του καταστήματος έχει στήσει πολύ καλά και οργανωμένα την ενοικίαση ποδηλάτου στην περιοχή.

Η τεχνογνωσία και η εμπειρία του από τους αγώνες ορεινής ποδηλασίας, ορεινού τρεξίματος και η ενασχόληση του σε διάφορες εταιρίες εναλλακτικού τουρισμού τον ώθησαν να εξελίξει την active πλευρά αυτής της όμορφης και ανεξερεύνητης περιοχής.

[ngg src=”galleries” ids=”16″ display=”basic_thumbnail”][ngg src=”galleries” ids=”14″ display=”basic_thumbnail”]

Πέρα από την την ευρωπαϊκή πιστοποίηση Mias το Escape Bikes μπορεί να σου οργάνωση μια ποδήλατο – βόλτα σχετικά με την γαστρονόμια της περιοχής, τον πολιτισμό, την παρατήρησή πουλιών και πολλές άλλες θεματικές βόλτες.

[ngg src=”galleries” ids=”15″ display=”basic_thumbnail”] 

Στο μέλλον έρχεται με περισσότερες υπαίθριες δραστηριότητες εξερευνώντας την ιστορική λιμνοθάλασσα και τον ορεινό όγκο της περιοχής, ενώ αξίζει να δείτε και το συναρπαστικό ηλιοβασίλεμα, την ηρεμία της λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου – Αιτωλικού και να γευτείτε τους τοπικούς ψαρομεζέδες.

 

Περπατήστε στο δάσος του Αράκυνθου, πλούσιο σε χλωρίδα και πανίδα, υπό την προστασία Νatura, και ολοκληρώστε τη δράση σας αγναντεύοντας από την κορυφή του Αράκυνθου το Ιόνιο Πέλαγος και από την Βόρεια πλευρά του την μεγαλύτερη λίμνη της Ελλάδας την Τριχωνιδα.

Σίγουρα μια επίσκεψη θα σας συναρπάσει.

Πλήρης ενημέρωση για events, αγώνες, προϊόντα και ειδήσεις που αφορούν τον κόσμο του ποδηλάτου.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

FACEBOOK

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΣ

More in STORIES