Connect with us

ΑΓΩΝΕΣ

7ο ετάπ Giro: Έκανε την έκπληξη ο Bouwman, κρατάει την ροζ φανέλα ο Pedro Lopez

7ο ετάπ Giro: Έκανε την έκπληξη ο Bouwman, κρατάει την ροζ φανέλα ο Pedro Lopez

Ο Koen Bouwman από την Jumbo-Visma κατάφερε να επαναφέρει την ομάδα του στις νίκες σε ΕΤΑΠ. Παίκτης-κλειδί ήταν ο team-mate του και νικητής του Γύρου της Ιταλίας το 2017, Tom Dumoulin, αφού είχε το πάνω χέρι στα ξεκολλήματά του αγώνα της Παρασκευής (13/5) και έδωσε μεγάλο αγώνα για να πάρει η Ολλανδική ομάδα της νίκη.

Γράφει ο Άρης Κατσίδης

Ο 28χρονος Ολλανδός πήρε την πρωτιά, με τον Bauke Mollema της Trek-Segafredo και τον Davide Formolo της UAE Team Emirates, να είναι στην δεύτερη και στην τρίτη θέση αντίστοιχα.

Ο Bouwman βρίσκεται και στην πρώτη θέση της φανέλας των βουνών, με τον Demare να κρατάει την φανέλα των σπριντ και τον Pedro Lopez να έχει στην κατοχή του, την ροζ και την λευκή φανέλα. Στην δεύτερη και στην τρίτη θέση της γενικής κατάταξης βρίσκεται ο Lennard Kamna της Bora-hansgrohe και ο Rein Taaramae της Intermarche-Wanth Gobert με 38 και 58 δευτερόλεπτα αντίστοιχα.

Ο Koen Bouwman δήλωσε μετά την νίκη του ότι: “Πήρα μεγάλη βοήθεια από τον Tom Dumoulin στα τελευταία δύο χιλιόμετρα. Είχα αυτοπεποίθηση ότι θα μπορέσω να νικήσω το σπριντ, αλλά δεν περίμενα έτσι τον τερματισμό”, με τον πρωτοπόρο Pedro Lopez να υπογραμμίζει ότι: “Έδωσα το 100% για να υπερασπιστώ την ροζ φανέλα ξανά σήμερα (Παρασκευή, 13/5).

Πλήρης ενημέρωση για events, αγώνες, προϊόντα και ειδήσεις που αφορούν τον κόσμο του ποδηλάτου.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

FACEBOOK

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΣ

More in ΑΓΩΝΕΣ