Connect with us

ΑΓΩΝΕΣ

9ο ετάπ Giro: Νίκη για τον Hindley – Παραμένει στα ροζ ο Lopez, αν και έχασε πολύτιμο χρόνο

9ο ετάπ Giro: Νίκη για τον Hindley – Παραμένει στα ροζ ο Lopez, αν και έχασε πολύτιμο χρόνο

Αν και το 9o ΕΤΑΠ είχε πολλές κορυφές και ήταν δύσκολο, ο τερματισμός έμοιαζε σαν “σπρίντ”, με τον Jai Hindley της Bora-Hansgrohe να επικρατεί, αφήνοντας στην δεύτερη και στην τρίτη θέση, τον Romain Bardet της Team DSM και τον Richard Carapaz της Ineos Grenadiers αντίστοιχα.

Γράφει ο Άρης Κατσίδης

Οι ποδηλάτες ήταν τόσο κοντά, που χρειάστηκε photo-finish, για να ξεκαθαριστούν κάποια πράγματα. Ο Αυστραλός ποδηλάτης έχει δραματική ιστορία στον Γύρο της Ιταλίας, αφού υπενθυμίζουμε ότι είχε χάσει την νίκη στο Giro του 2020, την τελευταία μέρα από τον Βρετανό της Ineos-Grenadiers, τον Tao Geoghegan Hart.

Ο Juan Pedro Lopez της Trek-Segafredo είχε μια μικρή πτώση από ένα ατύχημα που του έτυχε και έχασε χρόνο, αλλά κατάφερε να παραμείνει στην πρώτη θέση της γενικής κατάταξης. Στην δεύτερη και στην τρίτη θέση βρίσκονται ο Joao Almeida της UAE Team Emirates και ο Romain Bardet της Team DSM με δώδεκα και δεκατέσσερα δευτερόλεπτα αντίστοιχα. Όλα είναι πιθανά, αφού όλοι οι διεκδικητές της ροζ φανέλα είναι κοντά στον στόχο τους.

Ο Diego Rosa της Eolo-Kometa πήρε την πρώτη θέση της φανέλας των βουνών, με τον Arnaud Demare να κρατάει την φανέλα των σπριντ και τον Pedro Lopez να έχει στην κατοχή του και την λευκή φανέλα.

Ο Jai Hindley της Bora-Hansgrohe δήλωσε μετά την νίκη του ότι “Τα έδωσα όλα. Είχαμε κάποιες δύσκολες στιγμές την προηγούμενη χρονιά, οπότε το να νικήσω εδώ (ήταν φοβερό)”.

Ο Juan Pedro Lopez της Trek-Segafredo ανέφερε ότι: “Δεν περίμενα να έχω ακόμη την ροζ φανέλα, οπότε ήταν δύσκολο να πιστέψω τον soigneur μου, όταν μου είπε ότι ακόμη είμαι πρώτος”.

Πλήρης ενημέρωση για events, αγώνες, προϊόντα και ειδήσεις που αφορούν τον κόσμο του ποδηλάτου.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

FACEBOOK

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΣ

More in ΑΓΩΝΕΣ