Connect with us

ΑΓΩΝΕΣ

11ο ετάπ Giro: Έκανε την έκπληξη ο Dainese, κρατάει την ροζ φανέλα ο Lopez

11ο ετάπ Giro: Έκανε την έκπληξη ο Dainese, κρατάει την ροζ φανέλα ο Lopez

Στο 11o ετάπ είχαμε μια απρόσμενη εξέλιξη, αφού ο Alberto Dainese της Τeam DSM, πήρε εξαιρετικό lead-out από τον αρχηγό της ομάδας του, Romain Bardet και πέρασε πρώτος την γραμμή του τερματισμού, έχοντας πολύ μικρή διαφορά από τους υπόλοιπους αντιπάλους του.

Γράφει ο Άρης Κατσίδης

Στην δεύτερη και στην τρίτη θέση του ΕΤΑΠ ήταν ο Fernando Gaviria της UAE Team Emirates και ο Simone Consonni της Cofidis αντίστοιχα.

Ο Juan Pedro Lopez παρέμεινε για ακόμη ένα ΕΤΑΠ στην πρώτη θέση της γενικής κατάταξης. Στην δεύτερη και στην τρίτη θέση βρίσκονται ο Richard Carapaz της Ineos-Grenadiers και ο Joao Almeida της UAE Team Emirates με δώδεκα δευτερόλεπτα έκαστος.

Ο Diego Rosa της Eolo-Kometa πήρε την πρώτη θέση της φανέλας των βουνών, με τον Arnaud Demare να κρατάει την φανέλα των σπριντ και τον Pedro Lopez να έχει στην κατοχή του και την λευκή φανέλα.

Ο Alberto Dainese της Team DSM δήλωσε ότι: “Το να νικήσω στο Giro d’ Italia τόσο κοντά στο σπίτι μου, είναι κάτι απίστευτο. Το πλάνο μας το πρωί ήταν το σπριντ με τον Cees Bol”.

Ο  Juan Pedro Lopez της Trek-Segafredo ανέφερε ότι: “Οι team-mates μου έκαναν απίστευτη δουλειά σήμερα, συνέχεια με καθοδηγούσαν με το τι πρέπει να κάνω”.

Πλήρης ενημέρωση για events, αγώνες, προϊόντα και ειδήσεις που αφορούν τον κόσμο του ποδηλάτου.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

FACEBOOK

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΣ

More in ΑΓΩΝΕΣ