Connect with us

ΑΓΩΝΕΣ

13ο ετάπ Giro: Τρίτη νίκη για τον Demare, κρατάει την ροζ φανέλα ο Lopez

13ο ετάπ Giro: Τρίτη νίκη για τον Demare, κρατάει την ροζ φανέλα ο Lopez

Το 13ο ετάπ του Giro d’Italia ήταν σύντομο (150χλμ), αλλά πολύ θεαματικό και μας πρόσφερε πολύ όμορφες αγωνιστικές στιγμές, αλλά και παρακολουθήσαμε εντυπωσιακά τοπία, σε μια διαδρομή από το Sanremo στο Cuneo.

Γράφει ο Άρης Κατσίδης

Σε ένα δραματικό σπριντ, το οποίο κρίθηκε στο photo-finish, ο Arnaud Demare της Groupama-FDJ επικράτησε των αντιπάλων του, παίρνοντας την τρίτη του νίκη στο φετινό Γύρο της Ιταλίας. Στην δεύτερη και στην τρίτη θέση βρέθηκαν ο Phil Bauhaus της Bahrain Victorius και ο Mark Cavendish της Quick Step-Alpha Vinyl.

Ο Juan Pedro Lopez παρέμεινε για ακόμη ένα ΕΤΑΠ στην πρώτη θέση της γενικής κατάταξης. Στην δεύτερη και στην τρίτη θέση βρίσκονται ο Richard Carapaz της Ineos-Grenadiers και ο Joao Almeida της UAE Team Emirates με δώδεκα δευτερόλεπτα έκαστος.

Ο Diego Rosa της Eolo-Kometa πήρε την πρώτη θέση της φανέλας των βουνών, με τον Arnaud Demare να κρατάει την φανέλα των σπριντ και τον Pedro Lopez να έχει στην κατοχή του και την λευκή φανέλα.

Ο Arnaud Demare δήλωσε μετά την νίκη του ότι: “Κάποια στιγμή άρχισα να αμφιβάλλω ότι θα καταφέρουμε να προλάβουμε τους ‘αποσπασμένους’, γιατί έβλεπαν ότι εκείνη την στιγμή τα είχαμε δώσει όλα”.

Ο Juan Pedro Lopez της Trek-Segafredo ανέφερε ότι: “Αύριο (Σάββατο, 21/5), θα είναι ένας διαφορετικός αγώνας. Ένας πιο δύσκολος με τις αναβάσεις. Ξέρω τη Superga από το Milano-Torino. Δεν ξέρω τι θα συμβεί, αλλά θα τα δώσω όλα για να κρατήσει την ροζ φανέλα”.

Πλήρης ενημέρωση για events, αγώνες, προϊόντα και ειδήσεις που αφορούν τον κόσμο του ποδηλάτου.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

FACEBOOK

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΣ

More in ΑΓΩΝΕΣ