Connect with us

ΑΓΩΝΕΣ

Criterium du Dauphine: Πήρε το 1ο ΕΤΑΠ ο van Aert

Ο Wout van Aert της Jumbo-Visma επικράτησε στο σπριντ στο τέλος του αγώνα και πήρε το πρώτο ΕΤΑΠ του Criterium Du Dauphine.

Η Jumbo-Visma χρησιμοποιεί αυτόν τον αγώνα για προετοιμασία για τον Γύρο της Γαλλίας, για αυτό και έχει μαζί της όλα τα μεγάλα ονόματα.  Πρώτος των πόντων για το σπριντ είναι ο Βέλγος ποδηλάτης της Jumbo Visma, ενώ στην κορυφή των κατηγοριών των αναβάσεων και της φανέλας των νέων είναι ο Pierre Rolland της B and B Hotels και ο Ethan Hayter της Ineos Grenadiers αντίστοιχα.


Στην δεύτερη και στην τρίτη θέση του πρώτου ΕΤΑΠ βρέθηκαν ο Ethan Hayter της Ineos Grenadiers και ο Sean Quinn της EF Education-Easypost αντίστοιχα. 


Ο Wout van Aert της Jumbo-Visma δήλωσε μετά την νίκη του ότι: “Ένιωσα άνετα στις αναβάσεις σε βουνά. Ακόμα και στο σπριντ, αθλητές όπως ο Hayter έπρεπε να τους νικήσω. Ήταν δύσκολο να τον περάσω, αλλά είμαι χαρούμενος.  Έχουμε μια δυνατή ομάδα, οπότε θα προσπαθήσουμε να αμυνθούμε και το Σαββατοκύριακο ελπίζουμε να παραδώσουμε (την πρωτοπορία) στον Primoz Roglic.

Eίμαι απόφοιτος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Τα μηχανοκίνητα, η ποδηλασία και τα χειμερινά σπορ ήταν πάντα και παραμένουν ακόμη στα ενδιαφέροντα μου και προσπαθώ να τα υπηρετήσω όσο τα καλύτερο γίνεται από όποιο πόστο μπορώ.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

FACEBOOK

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΣ

More in ΑΓΩΝΕΣ