Connect with us

MOUNTAIN BIKE

1st Race of Zeus Cup: Mountain Bike, fun και χώμα για όλα τα γούστα

Ο Ζευς Ποδηλατικός Όμιλος διοργανώνει αγώνες ορεινής ποδηλασίας XCO διασυλλογικούς και OPEN.

Ο αγώνας είναι ενταγμένος στο αγωνιστικό πρόγραμμα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας.

Ημερομηνία διεξαγωγής: Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019

Τόπος: Έξωθεν Ολυμπιακού χωριού-Θρακομακεδόνες

Διαδρομή: Αριστερόστροφη όπως ορίζεται στο χάρτη.

Απόσταση: 3,6χλμ η στροφή

Εκκίνηση-τερματισμός: Το ίδιο σημείο.

Κατηγορίες-Πρόγραμμα:

12:00-Μίνι μικρά και μεγάλα(20-25’)
(με τον τερματισμό τους θα γίνουν και οι απονομές)
12:30-Παίδες(45’) 12:32-Παμπαίδες(30’)
(με τον τερματισμό τους θα γίνουν και οι απονομές)
13:20-Μάστερ(75’) 13:22-Open(75’)
(με τον τερματισμό τους θα γίνουν και οι απονομές)
14:40-Άντρες(90’) Γυναίκες(75’)
16:30-Απονομές όλων των υπόλοιπων κατηγοριών

Συμμετοχή: Για τους διασυλλογικούς αγώνες δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές/τριες με δελτίο Ε.Ο.Π.σε ισχύ για το 2019 στις κατηγορίες που αναφέρονται στο πρόγραμμα.
Για τους αγώνες OPEN και πιο συγκεκριμένα τον αγώνα XCO της κατηγορίας OPEN θα γίνει διαχωρισμός σε 2 ηλικιακά groups (19-39 και 40+) εφόσον συμμετέχουν 5 τουλάχιστον ποδηλάτες σε κάθε υποκατηγορία. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι έχουν γεννηθεί από το έτος 2000 και πριν.

Δηλώσεις συμμετοχής-Παράβολο-Καλύψεις: Για τους διασυλλογικούς αγώνες οι δηλώσεις συμμετοχής που αφορούν τα σωματεία μέλη της Ε.Ο.Π.,θα γίνονται σε φόρμα συμμετοχής που θα αποσταλλεί από τον διοργανωτή, όπου θα αναγράφεται το ονοματεπώνυμο, ο αριθμός δελτίου, το έτος γέννησης και η κατηγορία του(σύμφωνα με το αγωνιστικό του δελτίο) του κάθε ποδηλάτη. Για τους αγώνες OPEN είναι υποχρεωτική συμπλήρωση της σχετικής φόρμας συμμετοχής όπως αυτή επισυνάπτεται.

Δηλώσεις συμμετοχής: Θα γίνουν δεκτές έως την Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2019 στην ηλεκτρονική διεύθυνση zeus.cycling@gmail.com αποκλειστικά με την χρήση της επισυναπτόμενης φόρμας συμμετοχής.

Οι ενδιαφερόμενοι της κατηγορίας Όπεν μπορούν να μας ζητήσουν στο παραπάνω e-mail να τους αποστείλλουμε την δήλωση συμμετοχής.

Επισήμανση: Μετά από την προαναφερόμενη ημερομηνία,δεν θα γίνονται δεκτές νέες δηλώσεις.

Παράβολο συμμετοχής:Οι συμμετέχοντες στις κατηγορίες: Ελίτ Άντρες, Γυναίκες, Μάστερς και OPEN, καταβάλλουν παράβολο συμμετοχής 10€. Για τις υπόλοιπες κατηγορίες δεν υπάρχει παράβολο συμμετοχής.

Το αντίτιμο καταβάλλεται ατομικά ή ομαδικά(από τον δηλωμένο αρχηγό της ομάδας) στην Γραμματεία κατά την παραλαβή των αριθμών του κάθε αθλητή. Προσοχή: την ημέρα του αγώνα δεν θα γίνουν νέες εγγραφές.

Θερμή παράκληση: Για την καταβολή του χρηματικού αντιτίμου, παραθέτουμε τραπεζικό λογαριασμό της ομάδας μας, προκειμένου να μην υπάρξουν καθυστερήσεις στην γραμματεία.
Με την κατάθεση να σημειωθεί Επίθετο-Όνομα-Σύλλογος και να μας αποσταλλεί το αποδεικτικό.
ΙΒΑΝ Eurobank:GR0602604170000070100449483

Παρατηρήσεις: Συγχωνεύσεις επιμέρους κατηγοριών στις κατατάξεις μπορούν να γίνουν σύμφωνα και όπως προβλέπεται από τους κανονισμούς της Ε.Ο.Π. Για να πραγματοποιηθεί βράβευση σε κάποια κατηγορία θα πρέπει να συμμετέχουν τουλάχιστον πέντε ποδηλάτες-ισες. Το πρόγραμμα μπορεί μερικώς να τροποποιηθεί με απόφαση της Αγωνοδίκου Επιτροπής, μετά από την παραλαβή όλων των δηλώσεων συμμετοχής. Παραλαβή αριθμών: Από τον χώρο εκκίνησης,έως και 60’ πριν την έναρξη κάθε κατηγορίας.

Βραβεύσεις κάθε κατηγορίας,λαμβάνοντας υπόψιν τις τροποποιήσεις/πιθανές συγχωνεύσεις κατηγοριών, όπως αυτές αναφέρονται σε προηγούμενη παράγραφο

O 1ος Κύπελλο/χρυσό μετάλλιο/δίπλωμα
Ο 2ος Αργυρό μετάλλιο/δίπλωμα
Ο 3ος Χάλκινο μετάλλιο/δίπλωμα
Ο 4ος,5ος και 6ος μετάλλιο/δίπλωμα

Χρηματικά έπαθλα νικητών:Θα υπάρξουν οικονομικά πριμ στους νικητές ως εξής:

ΑΝΔΡΕΣ:1ος 30€/2ος 15€/3ος 15€/4ος & 5ος 10€(Γενική Νέων και Αντρών)

ΜΑΣΤΕΡ:1ος 25€/2ος 15€/3ος 15€/4ος & 5ος 10€(Γενική Μάστερς)

ΓΥΝΑΙΚΕΣ:1η 20€/2η 15€/3η 10€

Γραμματεία-τεχνικό συνέδριο: Η γραμματεία θα είναι ανοιχτή από τις 10.30. Το τεχνικό συνέδριο θα γίνει στις 11:30 πλησίον του χώρου εκκίνησης. Οι αθλητές θα έρχονται στην γραμματεία με τα δελτία τους και την κάρτα υγείας για παραλαβή των αριθμών του αγώνα και θα υπογράφουν το φύλλο αγώνα. Η γραμματεία θα παρακρατεί τα δελτία των αθλητών-τριών μέχρι την λήξη του αγώνα όπου και θα παραδοθούν στους υπεύθυνους των ομάδων με ταυτόχρονη επιστροφή των πλαστικών αριθμών.

Ειδικοί κανονισμοί Αγώνα-Λεπτομέρειες: Οι αγώνες θα διεξαχθούν σύμφωνα με τους κανονισμούς της Ε.Ο.Π.και συγκεκριμένα με εκείνους για την ορεινή ποδηλασία.

Τροφοδοσία/Υδροδοσία και παροχή τεχνικής βοήθειας: Θα γίνεται μόνον στον προκαθορισμένο χώρο,από τους συνοδούς/μηχανικούς της κάθε ομάδας. Ο χώρος αυτός έχει οριστεί στον χάρτη και η παραμονή εντός του χώρου επιτρέπεται μόνο για τους διαπιστευμένους συνοδούς/μηχανικούς.

Ιατρική υποστήριξη: Ο διοργανωτής θα παρέχει Ιατρό και Πρώτες Βοήθειες σε όποιον ποδηλάτη χρειαστεί.

Ρύθμιση απρόβλεπτων θεμάτων: Για οτιδήποτε δεν προβλέπεται από την προκήρυξη,απόφασίζει επιτόπου η Αγωνόδικος Επιτροπή του αγώνα.
Ο Ζευς Π.Ο.δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για οποιοδήποτε ατύχημα ή καταστροφή υλικού,οποιουδήποτε συμμετέχει στον αγώνα με οποιαδήποτε ιδιότητα.

Απονομές: Πλησίον του χώρου της Γραμματείας.Αυτές θα είναι ξεχωριστές για όλες τις κατηγορίες Μίνι μικρά –Αγόρια, Μίνι μικρά-Κορίτσια, Μίνι μεγάλα-Αγόρια, Μίνι μεγάλα-Κορίτσια,Παμπαίδων, Παίδων,Γυναικών, Νέων Αντρών, Αντρών ανεξαρτήτως πιθανών συμπτύξεων. Στους Μάστερς θα υπάρξουν υποκατηγορίες 30-39,40-49,50+ και στους Όπεν 19-39 και 40+.

Αθλητική περιβολή: Οι αθλητές υποχρεούνται να έχουν την ανάλογη αθλητική περιβολή που ορίζουν οι κανονισμοί της UCI-Ε.Ο.Π.(φανέλες,παπούτσια,κράνος κτλ.)

Αλυτάρχης αγώνα: Καραμανίδου Κωνσταντίνα

Πληροφορίες:

1. Στάθμευση: Υπάρχει αρκετός χώρος στάθμευσης για τα οχήματα των ομάδων,εντός του πάρκινγκ.

Δωρεάν παροχές για όλους τους αθλητές/τριες:

• Εμφιαλωμένο νερό
• Ζεστός καφές
• Ζεστό τσάϊ “Γκιώνας”
• Αναψυκτικό «ΝΕΚΤΑΡ»
• Χαλβάς Άμφισσας

Για οποιαδήποτε πληροφορία:
Φωκάς Γεώργιος
Κιν.:6945 856 076
Υπεύθυνος Ζευς Π.Ο.

Πλήρης ενημέρωση για events, αγώνες, προϊόντα και ειδήσεις που αφορούν τον κόσμο του ποδηλάτου.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

FACEBOOK

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΣ

More in MOUNTAIN BIKE