Connect with us

MOUNTAIN BIKE

H προκήρυξη των αγώνων του “5ου MTB St. George Kiafas”

Ο Π.Σ. Μάνδρας West Coast συνδιοργανώνει με τον Π.Σ. ΚΡΟΝΟΣ Νίκαιας, διασυλλογικούς αγώνες και ‘Οπεν ΜΤΒ Ορεινής Ποδηλασίας XCO, στην Μάνδρα Αττικής στην τοποθεσία Αγ.
Γεώργιος Κιάφας, την Καθαρή Δευτέρα 11-3-2019, στις κατηγορίες ΜΙΝΙ, Παμπαίδων, Παγκορασίδων, Κορασίδων & ΜΙΝΙ Kids, ο αγώνας είναι ενταγμένος στο αγωνιστικό πρόγραμμα της Ε.Ο.Π.

Την ίδια μέρα στον ίδιο τόπο διοργανώνονται αγώνες MTB από τον Π.Σ. ΚΡΟΝΟΣ Νίκαιας στις μεγάλες ηλικιακές κατηγορίες 5ο ΜΤΒ St. George Kiafas στις κατηγορίες Ανδρών, Εφήβων, Παίδων, Γυναικών, Νεανίδων, Μάστερ & Όπεν.

Ημερομηνία διεξαγωγής: Δευτέρα 11-3-2019

Τόπος: Μάνδρα Αττικής στην τοποθεσία Αγ. Γεώργιος Κιάφας

Τεχνικά χαρακτηριστικά Αγώνα:

ΔιαδρομήΜμ-ΜΜ-ΟΚ: Απόσταση 1530m.

Διαδρομή ΠΠ-ΠΚ-Κ: Απόσταση 4500 m. Έδαφος: Δασικοί Δρόμοι, μονοπάτια και σημεία διαδρομής με τεχνητές δυσκολίες. Κανονισμοί mtbXCO 4.2.002 (Επισυνάπτεται σχετικός χάρτης).

Κατηγορίες – Πρόγραμμα:

10.00 Μίνι Μικρά (15’) και Μεγάλα (20’) – Οπέν Kids (15’)

10.40 Παμπαίδες (35’) – 10:42 Κορασίδες – Πανκορασίδες (35’)

11.20 Απονομές Μίνι – Παμπαίδων – Πανκορασίδων – Κορασίδων – ΟΠΕΝ KIDS

Συμμετοχή: Για τους Διασυλλογικούς αγώνες, δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές/τριες με δελτίο Εθνικό δελτίο σε ισχύ για το 2019 στις κατηγορίες που αναφέρονται στο πρόγραμμα.

Για τους αγώνες ΟΠΕΝ. και πιο συγκεκριμένα στον αγώνα της κατηγορίας ΟΠΕΝ θα γίνει διαχωρισμόςσε αγόρια και κορίτσια και δικαίωμα συμμετοχής έχουν παιδιά γεννημένα ως και το έτος 2007.

Δηλώσεις συμμετοχής:

Για τους Διασυλλογικούς: Οι δηλώσεις συμμετοχής που αφορούν σωματεία μέλη της ΕΟΠ, θα γίνονται στην συνημμένη δήλωση συμμετοχής σωματείων, όπου θα αναγράφετε πλήρως τα στοιχεία των αθλητών, καθώς επίσης το ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο του εκπροσώπου και του προπονητή του Συλλόγου. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές-τριες, με δελτίο ΕΟΠ ή UCI σε ισχύ για το 2019 με απεριόριστο αριθμό συμμετοχών ανά Σωματείο.

Δηλώσεις συμμετοχής: Θα γίνουν δεκτές ως την ΤΕΤΑΡΤΗ 6 Μάρτη 2019 στην ηλεκτρονική διεύθυνση westcc2014@gmail.com

Κανείς αθλητής δεν μπορεί να συμμετέχει στους αγώνες χωρίς την προβλεπόμενη Κάρτα Υγείας αθλητή σε όλες τις κατηγορίες & στην Όπεν.

Πλήρης ενημέρωση για events, αγώνες, προϊόντα και ειδήσεις που αφορούν τον κόσμο του ποδηλάτου.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

FACEBOOK

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΣ

More in MOUNTAIN BIKE