Connect with us

MOUNTAIN BIKE

O ‘Αθλος Μαινάλου σε περιμένει για να δοκιμάσεις τις δυνάμεις σου

Ο Άθλος Μαινάλου 2019 (run+bike), θα γίνει για δέκατη συνεχόμενη χρονιά, το Σαββατοκύριακο 19-20/10/2019 στην περιοχή της Βυτίνας.

Οι αγώνες που θα πραγματοποιηθούν θα είναι το Σάββατο αγώνας mountain runnning 19 km και την Κυριακή αγώνας mountain bike 15 και 37 km.

Επίσης θα γίνει όπως και πέρσι παράλληλη εκδήλωση το βράδυ του Σαββάτου, με την ονομασία Βυτίνα 3km night run, η οποία θα είναι νυχτερινός αγώνας δρόμου 3 χιλιομέτρων στα ασφάλτινα δρομάκια της πανέμορφης Βυτίνας.

Αγώνας mountain bike

Οι δύο διαδρομές mountain bike μικρής τεχνικής δυσκολίας και πλέον πολύ δημοφιλείς οι οποίες προσελκύουν πάνω από 200 ποδηλάτες παραμένουν όπως κάθε χρόνο. Μπορούν οι ποδηλάτες να διαλέξουν μία από τις δυο για να τρέξουν.

Πιστεύουμε ο καταπληκτικός καιρός του Οκτωβρίου να δώσει την ευκαιρία να απολαύσουν οι αθλητές τις διαδρομές και να έχουν πολύ καλές επιδόσεις.

Η μία είναι η κλασσική φιδίσια αισθησιακή διαδρομή με μήκος 37 χιλιόμετρα και συνολικής θετικής υψομετρικής διαφοράς 1230μ. και η δεύτερη είναι η μικρή διαδρομή των 15 χιλιομέτρων και 410 μέτρων θετικής υψομετρικής διαφοράς.

Χάρτης: Ορεινή ποδηλασία 37 km

Αγώνας mountain runnning 19 km

Η διαδρομή mountain runnning των 19 χιλιομέτρων και 580μ. θετικής υψομετρικής διαφοράς παραμένει όπως είναι κάθε χρόνο, μια γρήγορη διαδρομή με όμορφες εναλλαγές μέσα στο ελατοδάσος της Βυτίνας.

Χάρτης: Ορεινό τρέξιμο 19 km

Δείτε τι έγινε πέρσι στον σύνδεσμο: Άθλος Μαινάλου 2018

Σύντομα θα ανακοινωθούν όλες οι λεπτομέρειες των αγώνων του διήμερου…

Πλήρης ενημέρωση για events, αγώνες, προϊόντα και ειδήσεις που αφορούν τον κόσμο του ποδηλάτου.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

FACEBOOK

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΣ

More in MOUNTAIN BIKE