Connect with us

ΝΕWS

Indoor Cycling στα Yava: Ξαναβρείτε τη φόρμα σας πριν τις διακοπές

Indoor Cycling στα Yava: Ξαναβρείτε τη φόρμα σας πριν τις διακοπές

Κάποιοι από εσάς είστε φαν του ποδηλάτου. Κάποιοι άλλοι όμως όχι αλλά σας κινεί το ενδιαφέρον και σκέφτεστε να αρχίσετε να γυμνάζεστε κάνοντας ποδήλατο.

Αν πάτε όμως μια βόλτα από τα γυμναστήρια Yava Fitness Centers, ανάμεσα στα βάρη, τους διαδρόμους, το trx και πολλά άλλα, ίσως να πρέπει να κοιτάζετε την αίθουσα με τη δυνατή μουσική όπου γίνονται τα μαθήματα Indoor Cycling.

Το Indoor Cycling για εσάς που σας αρέσει το ποδήλατο αλλά και για εσάς που θέλετε να αρχίσετε να γυμνάζεστε είναι ο καλύτερος τρόπος για να γίνεται πιο fit ή για να ξαναβρείτε την φόρμα σας πριν τις διακοπές.

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα ομαδικής άσκησης ποδηλάτου σε εσωτερικό χώρο, μοναδικό ως προς την αποτελεσματικότητά του για την επίτευξη στόχων καλής φυσικής κατάστασης και υγείας. Είναι ένα από τα πιο έντονα προγράμματα γυμναστικής και βασίζεται στη χρήση ενός στατικού ποδηλάτου πάντα με την καθοδήγηση εξειδικευμένου Instructor.

Kάψε έως και 1.000 θερμίδες

Η ένταση της προπόνησης μπορεί να αυξηθεί ή να μειωθεί και γι’ αυτό άτομα με διαφορετικό επίπεδο φυσικής κατάστασης μπορούν να γυμνάζονται μαζί. Μπορούν να συμμετέχουν όλοι, από τον αρχάριο έως και τον κορυφαίο αθλητή. Όσο προπονείστε η φυσική σας κατάσταση βελτιώνεται. Ακούστε κι αυτό…. το Indoor Cycling αποτελεί τον πιο εύκολο και ευχάριστο τρόπο καύσης έως και 800 θερμίδων σε μία ώρα!

Φαντάσου ότι ένα μάθημα indoor cycling, διαρκεί από 30 λεπτά έως και μία ώρα. Ανάλογα με την ένταση της άσκησης, μπορείς να κάψεις από 400 έως και 1.000 θερμίδες!

Όσοι το έχουν δοκιμάσει, αναφέρουν πως η ποδηλασία εσωτερικού χώρου είναι το απόλυτο αερόβιο πρόγραμμα, που εστιάζει στην αντοχή και τη δύναμη του ασκούμενου.

Ανηφόρες, υψηλής έντασης σπρίντ αλλά και ντεμαράζ, θα σε φτάσουν στα όριά σου.

Τα ειδικά στατικά ποδήλατα διαθέτουν ειδική αντίσταση με τη βοήθεια της οποίας μπορούμε να επιλέξουμε και να προσαρμόσουμε τον βαθμό δυσκολίας κατά τη διάρκεια στης άσκησης.

Τι γίνεται σε μια αίθουσα indoor cycling των Yava Fitness Centers

Θα χρειαστεί να έρθεις λίγα λεπτά νωρίτερα από την ώρα που αρχίζει το μάθημα. Στη συνέχεια με τη βοήθεια του instructor του γυμναστηρίου Υava, θα προσαρμόσεις το ποδήλατο στα μέτρα σου, δηλαδή το ύψος της σέλας, το ύψος του τιμονιού, την αντίσταση κα., έτσι ώστε να νιώσεις άνετα αλλά να έχεις σωστή και ασφαλή θέση πάνω στο ποδήλατο.

Οι ασκούμενοι, θα ανέβετε στα ποδήλατά σας και… έτοιμοι για μάχη! Ο instructor δίνει το σύνθημα και η μαγεία της προπόνησης ξεκινά.

Και μην ξεχνάς τα οφέλη:

– Κάνεις μεγάλες καύσεις λίπους
– Γυμνάζεσαι και ενδυναμώνεις όλες τις μυϊκές σου ομάδες
– Βελτιώνεις την αντοχή σου, τη φυσική κατάστασή σου και αυξάνεις την αερόβια ικανότητά σου
– Διασκεδάζεις

Ακόμα το σκέφτεσαι ;

Περισσότερες πληροφορίες: (8001118700 / info@yava.gr / www.yava.gr)

Πλήρης ενημέρωση για events, αγώνες, προϊόντα και ειδήσεις που αφορούν τον κόσμο του ποδηλάτου.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

FACEBOOK

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΣ

More in ΝΕWS