Connect with us

ΝΕWS

Geraint Thomas: «Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό στο Tour de France»

Geraint Thomas: «Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό στο Tour de France»


O νικητής του Tour de France 2018, Geraint Thomas θα επιστρέψει σε Γαλλικό έδαφος, με στόχο να είναι ανταγωνιστικός.

Το επίπεδο έχει ανέβει πάρα πολύ και ο ποδηλάτης της Ineos Grenadiers, έχει πολλούς αντιπάλους που θέλουν και αυτοί να πετύχουν τον στόχο τους.

O Ουαλός νικησε στο Tour de Suisse και πάει στο Tour de France με θετικό αποτέλεσμα όπως είχε κάνει και το 2018, όταν κατέκτησε το Dauphiné.

Ο Thomas υπογράμμισε σε πρόσφατες δηλώσεις του ότι; «Είναι πάντα ωραίο να νικάς. Πέρσι, από το Tour de France μέχρι το τέλος της σεζόν ήταν πολύ δύσκολα, ίσως η δυσκολότερη περίοδος της καριέρας μου. Στο ξεκίνημα της νέας χρονιάς, ξαναβρήκα τα πατήματά μου, ενώ ευχαριστήθηκα αγώνα και πήρα ρυθμό, καθώς προπονούμουν με τα νεότερα παιδιά στην ομάδα. Είναι πολύ ωραίο να βρίσκεσαι ξανά σε καλή κατάσταση».

Ο Thomas συνέχισε λέγοντας ότι: «Είμαι εύκολος (χαρακτήρας). Θέλω απλά να πάω εκεί, να αγωνιστώ δυνατά και να δω τι μπορώ να κάνω. Έχουμε άλλους δύο leaders στην ομάδα. Είτε παραμείνω σε υψηλές θέσεις στην γενική κατάταξη, είτε πάω για νίκες σε ΕΤΑΠ, είτε χρειαστεί να βοηθήσω τα άλλα παιδιά, ό,τι κι αν είναι, είμαι στην ευχάριστη θέση να κάνω οτιδήποτε… Θεωρώ ότι η ομάδα μπορεί να είναι ανταγωνιστική. Στο ένας εναντίον ενός είναι αδιαμφισβήτητα, κάτι διαφορετικό. Είναι εξαιρετικά ταλαντούχοι και όπως όλοι γνωρίζουμε, είναι οι MVP των τελευταίων δύο ετών (Για Pogacar και για Roglic). Αλλά, θεωρώ ότι έχουμε μια πολύ δυνατή ομάδα. Θέλω να παραμείνω τώρα υγιής, το οποίο είναι πιο εύκολο να ειπωθεί παρά να γίνει αυτές τις μέρες. Αλλά έχουμε μια δυνατή ομάδα, έχουμε όλοι κίνητρο και θα πάμε εκεί και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό».

Eίμαι απόφοιτος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Τα μηχανοκίνητα, η ποδηλασία και τα χειμερινά σπορ ήταν πάντα και παραμένουν ακόμη στα ενδιαφέροντα μου και προσπαθώ να τα υπηρετήσω όσο τα καλύτερο γίνεται από όποιο πόστο μπορώ.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

FACEBOOK

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΣ

More in ΝΕWS