Connect with us

ΝΕWS

Δημήτρης Αντωνιάδης στο Cycle 365: Πολύ σημαντικό να αγωνιζόμαστε στα Παγκόσμια Κύπελα, εκεί βρίσκεται το πραγματικό XCO

Με δύο αξιοθαύμαστες εμφανίσεις στους δύο αγώνες του Παγκόσμιου Κυπελλου XCO, ο Δημήτρης Αντωνιάδης έδωσε το παρόν και κατάφερε να βάλει κι αυτός το δικό του λιθαράκι στο σπουδαίο επίτευγμα της ελληνικής ποδηλασίας στο να συμμετέχει στους επερχόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Ο Έλληνας πρωταθλητής στον πρώτο αγώνα, στο Albstadt της Γερμανίας, τερμάτισε στην 130η θέση, ενώ στο Nové Město της Τσεχίας τερμάτισε 89ος.

Με τον ερχομό του στην Ελλάδα ο ποδηλάτης της Scott Goldstar Sports Racing Team μίλησε στο Cycle 365:

«Περίμενα αυτούς τους δύο αγώνες με πολύ ανυπομονησία μετά απο 10 μήνες χωρίς καθόλου αγώνες λόγω Covid. Είναι πολύ σημαντικό να έχουμε τη δυνατότητα να αγωνίζομαστε στα Παγκόσμια Κύπελα γιατί εκεί βρίσκεται το πραγματικό αγώνισμα XCO. Στον πρώτο αγώνα μού συνέβησαν πολλές ατυχίες και δεν μπόρεσα να φέρω το αποτέλεσμα που ήθελα. Στον δεύτερο αγώνα τα πήγα καλύτερα, όμως ήταν οι πρώτοι αγώνες της χρονιάς κι αυτό σημαίνει ότι στους επόμενους θα έρθουν σίγουρα πολύ καλύτερα αποτελέσματα. Το θετικό είναι ότι ο μεγαλύτερος στόχος όλων των τελευταίων ετών επιτεύχθηκε και καταφέραμε να πάρουμε τη πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο».

Ξεκίνησε τη δημοσιογραφία το 1997 και από τότε μέχρι σήμερα επιμένει να ασχολείται με αυτήν. Γνωρίζοντας ότι το βιογραφικό του δεν διαβάζεται από κανέναν, θέλει να πιστεύει ότι τα άρθρα του είναι για βραβείο Πούλιτζερ.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

FACEBOOK

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΣ

More in ΝΕWS